(FOTO) Karmela iz Slavonskog Broda razvalila! Čak je i kritičar Ivan dao visoke bodove

1196


Karmela rasturila i povela! Kritikama nije bilo mjesta, čak je i Ivan dao visokih devet bodova

Karmela Elijaš Bašura ugostila je protukandidate trećeg dana ovotjedne ‘Večere za 5’. Za svoja jela dobila je 39 bodova i time prešla u vodstvo! Devet bodova dao joj je Ivan – i to zbog nepotpunog bešamela te nedovoljno slatkog deserta. Desetke je dobila od ostatka ekipe – Martine, Toce i Marija.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!


Domaćica iz Slavonskog Broda pripravu večere započela je desertom nazvanim ‘Slasni zalogaj’. Za desert će ekipi Karmela poslužiti voćni kolač. “Nek’ bude slasno i svi ćemo biti sretni”, komentirao je Mario naziv kolača. Desert je to koji Karmela inače radi svojoj djeci i svi ga, kaže, obožavaju. Uslijedilo je potom glavno jelo nazvano ‘Pijano pohano’. “To izgleda recept baš za mene”, komentirao je Toca. Naziv je oduševio i ostatak ekipe, a iza su se sakrili pohani juneći šnicli u bijelom vinu. Za kraj, Karmela se bacila na ‘Slavonsko veselje’ za predjelo. “Čim je veselje, ne može biti loše nikako”, komentirao je Toca. “Od svega, kulen se jedini uklapa, no nećemo se žaliti ni na mozzarellu i srijemsku koje će se vjerojatno naći na tanjuru”, zaključio je o predjelu Mario. I zaista, domaćica ih je ukomponirala u rolice u lisnatom.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Nakon priprave večere, Karmela se okrenula pripremi za dolazak gostiju. Ekipi je ponudila za aperitiv domaće proizvode – šljivovicu i višnjevac. “Činila se mrvicu nervoznom, ali ne koliko sam očekivao”, komentirao je Ivan doček. “Popio sam domaću šljivovicu, tko je pravio, svaka mu čast”, pohvalio je Toca aperitiv. Uslijedilo je predjelo.

Kiflice kao utjelovljenje ‘Slavonskog veselja’ prve su stigle na stol. “Izgled je bio malo bolji od prijašnjih večeri, imali smo priliku jesti s priborom za jelo, nešto novo u ovom tjednu”, pohvalio je Ivan predjelo. “Okus je bio ok, bešamelu je nedostajalo muškatnog oraščića, to je jedina primjedba za predjelo”, osvrnuo se i na okus. “Bilo je fantastično, bilo je taman onako kako treba”, pohvalio je domaćicu Toca. “Fino su se okusi slagali”, zaključila je kuma Martina.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Glavno jelo ‘Pijano pohano’ iduće je stiglo pred goste. Juneće šnicle i pire poslužila je uz šopsku salatu. “Fino složeno na tanjuru”, komentirao je Toca izgled glavnog jela. “Da ne znam da ga je sama pravila, rekao bih da je neka pekara dobra radila, najjači dio večeri”, dodao je Mario. “Kruh ne jedem, ali znam da je odličan”, dodala je Martina. “Meso savršeno, pire mrvicu neslan, ali kremasto, točno kako treba biti”, zaključio je Ivan pohvalama glavno jelo.

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

Za kraj, stigli su pred ekipu ‘Slasni zalogaji’. “Sva jela su po mom ukusu”, komentirao je Toca desert, ali i ostatak večere. “Nedovoljno slatko, da je bilo više šećera, bilo bi bolje”, komentirao je Ivan desert. Nakon što je ekipa nahvalila domaćicu, ona im je udijelila i prigodne poklone, a potom je uslijedilo iznenađenje – duo ‘Noćne ptice’ zapjevao je ekipi za kraj.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Sve o ovotjednim kandidatima SAZNAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.