(FOTO) Kaos u Pakracu! Gordanove gošće ostale bez teksta! “Bilo je neuredno, nejestivo”

2843

Presoljeni čobanac i kotlovina Gordanove gošće ostavili bez teksta: ‘Naizgled je bilo odbojno. Bilo je neuredno, nejestivo’

Profesor povijesti i filozofije Gordan Vukić ugostio je protukandidate prvog dana novog tjedna ‘Večere za 5’. Za svoju večeru, Gordan, koji dolazi iz Kusonje, dobio je 27 bodova.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

“Moja ocjena je sedam, predjelo je bilo preslano, glavno jelo također, a u desertu su keksi bili pretvrdi”, komentirala je Marija večeru. Sedmicu je dala i Tanja – i to zbog ambijenta i hrane. “Večerašnju večeru ocjenjujem sedmicom, desert je bio dobar, glavno jelo i predjelo preslani”, zaključila je Maja večer sedmicom. Najnižu ocjenu dala je Gordanu Nada – šesticu. “Bilo mi je preslano, nije bilo predjelo po mom ukusu, to je prejaka hrana, desert ne volim šlag i kekse”, zaključila je.

Jedini muškarac ovoga tjedna pripravu svoje večere započeo je glavnim jelom – kotlovinom. ‘Paklačka kotlovina’ damama je dala misliti, mnoge su prvi put čule za taj naziv, Maja je predosjetila da će u glavnim jelu biti više vrsta mesa i povrća.  “Bit će dosta mesa, bogata, teška hrana”, prognozirala je Tanja. Uslijedilo je predjelo ‘Slavonski čobanac’ – djevojke su pretpostavljale da se radi o jelu bogatom mesu. Bile su u pravu, predjelo je Gordan spravio od svinjetine i junetine. Mesna jela, ocijenio je, neće biti preteška. Dame su, pak, ocijenile da je čobanac prejako jelo za predjelo. Svoje kuhanje je Gordan zaključio ‘Gordanovim kolačom’ za desert. Keksi, krema i šlag stigli su za kraj profesorove večere.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Gordan se potom pripremio za aperitiv i doček gostiju. “Domaćin je bio jako zbunjen kad nas je dočekao”, komentirala je Marija. “Kao da nije domaćin, mislila sam da je neki čovjek koji tako stoji”, dodala je Maja o Gordanovom dočeku. Uskoro ih je ponudio aperitivima – rekavši tek: ‘Poslužite se!’. “Zamjerila sam mu, nije nam predstavio ni što imamo na izbor, rekao je da se sami poslužimo, mislim da to nije u redu”, dodala je Marija. Složila se i Maja. Ekipi je Gordan ponudio liker od oraha i gin tonic. “Izbor je bio presiromašan”, zaključila je Maja.

Nakon neslavnog aperitiva, ekipi je na stol stiglo predjelo – ‘Slavonski čobanac’. “Izgled predjela je bio smiješan u jednu ruku”, komentirala je Maja. “Naizgled je bilo odbojno. Bilo je preslano, nejestivo”, dodala je Marija. Gordan je predjelom bio zadovoljan, dok su dame imale puno lošije komentare.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Čobanac i nije baš dobro prošao, a onda je stigla kotlovina. “Jako neuredno je izgledalo. Hrana je bila preslana, neukusna, nije bilo jestivo”, komentirala je Marija glavno jelo. Nadi je silno nedostajala salata, a na kraju ju je domaćin na brzinu napravio tijekom same večere. “Bilo je toliko povrća u predjelu i glavnom jelu da je to stvar osobnih gledišta”, opravdao se Gordan.

Preslani čobanac i kotlovina nisu dobro prošli pa je Gordan damama obećao da barem desert neće biti preslan. “Nije izgledao lijepo, nije bilo lijepo izrezano”, komentirala je izgled deserta Tanja. “Ništa ni s čim nije bilo dekorirano”, dodala je Nada. “Desert je bio dosta dobrog okusa, najbolji dio večere”, zaključila je, pak, Maja.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Dame su dobile i sitne znakove pažnje. “Pokupio je što je imao po kući i to dao svakoj od nas”, komentirala je Maja Gordanove poklone, a potom je uslijedio kviz znanja za dame. Profesor povijesti je složio kviz od pet pitanja, a pobjedu je odnijela Maja, koja je nagrađena štednjakom. “Da sam znala što je nagrada, ne bih odgovorila ni na ta pitanja na koja sam odgovorila”, zaključila je Maja.

Iako je bio zadovoljan večerom, njome nisu bile oduševljene dame.

Tko su ovotjedni kandidati Večere za 5? Upoznajte ih NA OVOM LINKU i saznajte sve o njima!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.