Poput raskošnih ruskih vjenčanja: Pogledajte kako bi glamurozno vjenčanje izgledalo u netaknutoj prirodi Gorskog kotara

2138


U njihovom odijelu oženio se i Marko Tolja, a zimski wedding editorijal koji potpisuje Fidelio Tailored Clothing mogao bi vas inspirirati da svoju ljubavnu priču pretvorite u pravu zimsku bajku.

Stari mlin, maleno jezero opasano šumom i pahulje koje ne prestaju padati bili su prava atmosfera za priču o jednom romantičnom i nježnom vjenčanju. Tamno zeleni sako s kontrastnom bordo vunenom kravatom, u kombinaciji s hlačama boje slonovače, skladno se uklopio s dugom vjenčanicom od čipke boje crvenog vina te smaragdno zelenom bundom i rukavicama iste boje. Poluspuštena valovita kosa i make up s naglašenim usnama dodatno su zaokružili ovaj stil, a netipičan, drugačiji vjenčani outfit u ovim zimskim, kontrastnim bojama pokazao se kao pravi odabir za ovu šumsku lokaciju.

Vjenčani outfit inspiriran Sankt Peterburgom i raskošnim ruskim vjenčanjima savršeno se uklopio u dvorac Stara Sušica. Ovaj povijesni dragulj Gorskog kotara u netaknutoj stoljetnoj šumi idealna je scenografija za glamurozno zimsko vjenčanje. Crne smoking hlače i baršunasti sako tamne ljubičaste boje s crnim reverima vjerno su predstavili luksuz i eleganciju dvorca, nadopunjujući se savršeno s nježno rozom vjenčanicom ukrašenom perlama te bijelim krznom i šubarom.


Iako je snimanje ovog editorijala obilježeno snježnim pahuljama, s fotografija zrači isključivo toplina i ljubav, pa neka vam ove bajkovite fotografije budu inspiracija za savršeno zimsko vjenčanje i jedan potpuno drugačiji stil.

Redakciju pratite i na Facebook te Instagram stranici

Fotografije: La Vie Studio

Odijela: Fidelio Tailored Clothing

Haljine: Biba vjenčanice

Frizura: Karla Benić 4look bio eco; Gentlemen’s Shop

Make up: Gea Glažar 4look bio eco