Dubrovnik bogatiji za jedan od najpopularnijih frizerskih salona u Hrvatskoj

747


U hotelu Rixos Premium održan ljetni event Studio Marcela povodom svečanog otvorenja dubrovačke oaze ovog popularnog lanca frizerskih salona koje posjećuju i brojne hrvatske zvijezde

Elegantno uređen salon Studia Marcela smješten u jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj, na desetom katu hotela s pet zvjezdica- u Rioxos Premium Dubrovnik sinoć je upriličio svečano otvorenje uz koktel kojem su prisustvovala i neka poznata lica. Vlasnica salona Jadranka Pezo i direktor hotela Ayhan Basci dočekali su uzvanike, te im zaželjeli dobrodošlicu.

„Ponosna sam i sretna na svojih 30-ak djelatnika, bez kojih svega ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Mi smo jedan veliki i složan tim“, kazala je Pezo. Studio Marcela bavi i uvozom i distribucijom profesionalnih preparata za kosu ‘Silky Techno Basic‘. „To je još jedna naša grana o kojoj ćete puno čuti u salonu, ali i na svim događanjima koja ćemo napraviti u Dubrovniku“, istaknula je Pezo.

„Jedan od najluksuznijih frizerskih studija zaslužuje i takav prostor. Zato smo zadnje dvije godine tražili savršenu poziciju, i na kraju smo je našli. Velika nam je čast i zadovoljstvo i želim vam mnogo sreće i uspjeha u radu“, rekao je Basci.

Brojnim hrvatskim glumicama među kojima su Sanja Vejnović, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Alke Petra Dugandžić, Studio Marcela je nezaobilazna stanica . Među poznatim damama ističu se i brojne Miss Hrvatske i Miss Universe, a neke od njih su prisustvovale jučerašnjem događanju. Kao zaštitna lica iz Zagreba su doputovale  Antonija Gogić, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Delač, a missice s dubrovačkom adresom Ivana Gržetić Vlahov i Shanaelle Petty uživale su u predstavljanju trendova u frizurama za sezonu jesen/zima 2021 koje su predstavile dubrovačke manekenke Zrinka Čorić, sestre Suzana i Valentina Violić, Gabi Bulat i Paula Pušić noseći haljine popularnog modnog dvojca ELFS. Cijeli program je vodio popularni voditelj Davor Garić.

FOTO: PRESS

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.