Dubravka je osmislila sjajne proizvode i vjerujte nam, rado biste ih koristili

446


Djelotvorni, dermatološki testirani proizvodi za sve tipove i tonove kože ali i za intimno područje.

Snaga prirode, tisućljetno istočnjačko iskustvo i tradicija te zapadnjački spoj prirodnih sastojaka i znanja u proizvodnji kozmetičkih proizvoda, pretočeni su u liniju novih, visoko funkcionalnih, inovativnih proizvoda DermaWise. Osnovna linija proizvoda usmjerena je na probleme s kojima se suočava sve više osoba, o kojima se nerado priča, a koje je nakon višegodišnjeg istraživanja, sa svojim timom, osmislila i proizvela poduzetnica Dubravka Mandić iz Osijeka. 

Glinena pločica porijeklom iz Mezopotamije, egipatski Ebersov papirus, istočnjački zapisi, Hipokratov ”Corpus Hippocraticus”, Dioskuridova ”Materia Medica”…, samo su neki od svjedoka povezanosti čovjeka, njegova zdravlja i biljaka. U šumi kozmetičkih proizvoda koji se nalaze na tržištu, Dubravka Mandić se specijalizirala za proizvodnju uske niše učinkovitih, a za kožu blagotvornih i ručno izrađenih proizvoda koji su drugačiji od kozmetičkih proizvoda na tržištu. Slično kao i u svom životnom i poslovnom putu, nakon uspješne internacionalne, korporativne karijere na rukovodećim pozicijama odlučila se na iskorak u proizvodnji jedinstvenih, visoko funkcionalnih proizvoda, temeljenih na potentnim ekstraktima biljaka, prirodnoj kozmetici, ayurvedi i holističkom pristupu.


Cilj je bio razviti paletu proizvoda na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena, alkohola, umjetnih bojila i mirisa. “Sve su naše dosadašnje formulacije, ali i one koje su trenutno u fazi ispitivanja, jednostavne formule, s malim brojem visokokvalitetnih, inovativnih i sigurnih sastojaka. Sve sirovine biramo pažljivo kako bi nježno, ali učinkovito, djelovale na određeni problem. Osim što pomažu u rješavanju konkretnih problema, rezultati koji su brzo uočljivi djeluju na povećano samopouzdanje korisnika, koji nam baš te prednosti ističu kao najvažnije značajke proizvoda ”, pojašnjava Dubravka.

VaGel je gel namijenjen ženama za održavanje, ali i vraćanje tonusa i elastičnosti vaginalnim stijenkama. Idealan je za žene koje su izgubile elasticitet i tonus vaginalnih stijenki uslijed porođaja, starenja, operativnih zahvata i menopauze. Klinički je potvrđen, pod nadzorom ginekologa. Redovitim korištenjem poboljšat će osjetljivost i intimno zadovoljstvo, te će potaknuti prirodno vlaženje. Mnoge mlađe žene osjetit će neposredne učinke odmah nakon prve primjene gela, a gel će osobito olakšati život ženama s vaginalnim problemima kao što su: suhoća rodnice, nedostatak elastičnosti i opuštenost vaginalnih stijenki.

DermaWise Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja i Gel za posvjetljivanje osjetljivih područja kože uklanjaju postojeće te smanjuju pojavu novih tamnih mrlja širokog spektra porijekla, uklanjaju znakove starenja, ujednačavaju ton kože, njeguju i regeneriraju. Osim što su dermatološki ispitani, njihova je učinkovitost također potvrđena u J. S. Hamilton laboratoriju i dokazano su kod 95% ispitanica pokazali vidljivo smanjenje tamnih mrlja već nakon 4 tjedna primjene.

Rezultati istraživanja, rada i truda sadržani su u trenutačno tri proizvoda – formule, a dostupni su na Webshopu i bolje opremljenim ljekarnama.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.