Domaća kozmetika nastala iz ljubavi prema ocu

480


Brend My Skin by Dr. Kaliterna, nastao je 2012. godine kada je doktor Kaliterna pokušavao pronaći zdravstveno rješenje za pomoć svome ocu. Prvi sastojak njegove kreme bila je ljekovita biljka gavez, korištena isključivo za ublažavanje bolova.

Stanje ljudskog lica je često pokazatelj zdravlja čitavog tijela. Problemi koji je javljaju u obliku raznih nepravilnosti, nerijetko ukazuju na alarm u obliku problema koji nastaje iznutra. Uz pravilnu prehranu i hidrataciju čitavog organizma, bitno je koristiti i proizvode koji će kožu učiniti sjajnijom, zategnutijom i osvježenom. Današnji način života i tempo koji svakodnevno vodi velika većina žena, itekako utječu na stanje kože. Ponekad je poseban luksuz izdvojiti vrijeme za sebe te se posvetiti jednom učestalom ritualu koji bi uvelike pomogao u posjedovanju idealnog lica. Moguće je imati prekrasnu elastičnu zrelu kožu, moguće je nemati problema s aknama, moguće je pogledati se u ogledao i vidjeti najbolju fizičku verziju sebe. Ako se sami ne pobrinemo za sebe i svoje lice, tko će? Zahvaljujući domaćoj inovativnosti i znanju, nastala je kozmetika u koju se kunu brojne zadovoljne klijentice i klijenti.

Hrvatski brend preparativne kozmetike – My Skin by Dr. Kaliterna osnovao je doktor dermatologije i venerologije Dinko Kaliterna, poznatiji kao osnivač i utemeljitelj poliklinike Poliderma sa 16 godina dugom tradicijom rada. Brend My Skin by Dr. Kaliterna, nastao je 2012. godine kada je doktor Kaliterna pokušavao pronaći zdravstveno rješenje za pomoć svome ocu. Prvi sastojak njegove kreme bila je ljekovita biljka gavez, korištena isključivo za ublažavanje bolova. Uz ublažavanje bolova, krema je imala zapanjujuć i blagotvoran utjecaj na poboljšanje strukture kože. Pored ublažavanja bolova, pripravak je snažno pomladio kožu, što je doktoru Kaliterni dalo ideju za pokretanjem vlastitog My Skin branda koji je do danas postao jedina linija kozmetike testirana isključivo na najekstremnijim slučajevima dermatoloških oboljenja.


„Moj cilj je ispuniti očekivanja klijenata. Želim da svatko tko proba moju kozmetiku bude zadovoljan rezultatima. U nju sam uložio svo svoje iskustvo i znanje, ali i svoje ime“– dodaje dr. Dinko Kaliterna.

Svaka pojedinačna kolekcija My Skin by Dr. Kaliterna sadrži visokoučinkovite dermatološki ispitane proizvode za ciljane probleme kože, isključivo bazirane na prirodnim sastojcima koji nisu testirani na životinjama. Recimo, već odavno popularna Whitening linija, namijenjena je postizanju ujednačenog tena, ublažavanju i uklanjanju pigmentacija s lica i tijela uz snažan anti-ageing učinak. Linija je bazirana na derivatima rezorcinola i ne sadrži štetni hidrokinon. Golden Age je posebno osmišljena kozmetička linija za njegu kože lica žena u perimenopauzi i menopauzi. Zeo Line na bazi zeolita dubinski čisti stanice kože. Zeolit na sebe veže sve nečistoće i slobodne radikale i izbacuje ih na površinu. Linija je namijenjena detoksikaciji i pomlađivanju kože, čišćenju akni te ljudima koji žive u urbanim i zagađenim sredinama do je Antiage linija namijenjena učinkovitoj borbi protiv starenja i obnavljanju kože pri čemu povećava njezinu mekoću, čvrstoću, elastičnost te pomlađuje stanice iznutra. Linija se temelji na vrlo učinkovitim sastojcima – ekstraktima gaveza, nima, kurkume, pasjeg trna i hranjivim sastojcima najčišćih ulja.

Više o linijama kozmetike My Skin možete vidjeti ovdje, a ukoliko tražite savršenu njegu za svoje lice i tijelo, u širokoj ponudi sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Ulaganje u kvalitetu se uvijek isplati, a koža itekako pamti.

 Foto: Bojan Zibar

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.