Vaša djeca trebaju kvalitetne dodatke prehrani! Ovo je sjajan izbor!

651


PROMO TEKST
Pandemija je duboko utjecala na živote djece diljem svijeta, a samo neke od posljedica pandemije su gubici u učenju, problemi mentalnog zdravlja i sve veće obrazovne nejednakosti. Štetni učinak zatvaranja škola i brojnih samoizolacija empirijski je dokazan te se u istraživanjima bilježi opadanje učeničkih postignuća u čitanju, razumijevanju i matematici. No pad uspješnosti naših školaraca primjećen je i u razdoblju prije pandemije što se objašnjava velikim brojem podražaja kojima smo danas izloženi.

Djeci je u snalaženju sa školskim obvezama itekako potrebna pomoć, a za bolju koncentraciju i bolje rezultate Švicarci preporučuju i uzimanje prirodnog eliksira kao dodatka prehrani. 
 

Rezultati školskog istraživanja:
Strath povećava koncentraciju, pamćenje i izdržljivost

Djelovanje Strath dodatka prehrani pripremljenog na bazi kvasaca ispitano je u švicarskom gradu Bernu. U istraživanju* provedenom u osnovnoj školi sudjelovale su učenice 8. razreda, njih 24, koje su tijekom siječnja, veljače i ožujka unosile tri puta dnevno jednu žličicu Stratha prije glavnih obroka.

● Učitelji su proveli matematičko testiranje djece, a analiza rezultata bila je osobito zanimljiva. Naime, djevojčice koje su unosile Strath imale su bolje rezultate u usporedbi s kontrolnom skupinom, a prosječna izvedba bila je bolja za 1 do 1,4 boda po učenici. Dobiveni rezultati pokazuju kako su ispitivane učenice bile uspješnije u rješavanju zadataka zbog toga što su imale bolju koncentraciju i izdržljivost, a time i bolju performansu i pamćenje. 

●Osim pozitivnog djelovanja ovog dodatka prehrani na koncentraciju i pamćenje, kod ispitanica koje su tijekom istraživanja unosile Strath u obliku dodatka prehrani je primjećena i veća otpornost na infekcije. Broj izostanaka sa nastave zbog bolesti značajno je manji kod djevojčica koje su unosile Strath u usporedbi s djevojčicama iz ostalih razreda koje nisu unosile Strath.

Prosječni izostanak sa nastave po djevojčici u ispitivanom razdoblju, a radi se o zimskim mjesecima, je manji od dva školska sata, dok je kod njihovih vršnjaka koji nisu unosili Strath (iz dva kontrolna razreda) prosječni izostanak po učeniku veći od šest školskih sati.

 

Strath kao pomoć iz prirode  Strath je prirodni dodatak prehrani napravljen od kvasaca i bilja te je bogat važnim tvarima odnosno nutrijentima. Može ga koristiti cijela obitelj, a posebno je koristan za djecu koja pate od nemira, sezonske letargije ili umora zbog preopterećenosti te za djecu koja imaju slabu koncentraciju. 

Ovaj vrijedni dodatak prehrani sadrži stanice kvasaca koje se uzgajaju  posebnim postupkom uzgoja uz pomoć ljekovitog bilja i koje se pretvaraju u tekući oblik bez zagrijavanja koje bi moglo oštetiti nutrijente. Drugim riječima, ne sadrži niti jednu sintetsku odnosno umjetno proizvedenu tvar već isključivo prirodno dobivene nutrijente poput vitamina, minerala i aminokiselina kojih je u ovom eliksiru više od 60. 

Želim pomoć iz prirode

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.