Dobili smo fotke s ljetovanja poznatog para! Otkrivamo vam gdje su sve bili i kako je izgledao njihov odmor

579


Glumica i redateljica Arija Rizvić utjelovit će lik manekenke i influencerice Kristine, jednu od glavnih uloga u novoj seriji ‘San snova’, koju će mnogobrojni gledatelji moći pratiti već ove jeseni na RTL-u, kao i na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

U novom velikom projektu Ariji je najveća podrška dečko Marko Vargek, sportski novinar i poznato lice RTL-a. Svaki slobodan trenutak između obaveza i snimanja provode skupa, pa su tako godišnji odmor i ovo ljeto iskoristili za zajedničke avanture i nova putovanja.

”Prvo smo se dobro odmorili u vikendici na Kvarneru, spavanje, plivanje i hrana, a onda smo odmorni krenuli na našu ljetnu avanturu… Proveli smo predivno vrijeme na Crvenom otoku nekoliko dana, zatim smo se uputili u Rovinj te nakon toga u Umag do mojih rođaka”, priča Arija, otkrivši da je vrhunac njihovog godišnjeg odmora ipak bio u predivnoj Firenci.


”Ondje smo proveli predivne dane. Ove godine Marko i ja htjeli smo kombinaciju mirnog odmora i avanture koju smo napravili u Italiji jer nam je velika želja bila posjetiti Galeriju Uffizi i Galeriju Accademia te uživati u tom gradu-muzeju na otvorenom”, oboje ističu, a najljepše trenutke s odmora dijelili su s brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

Arija i Marko u vezi su već dvije i pol godine, a jedno kod drugoga, priznaju, najviše vole smisao za humor.

Nakon odmora iz snova Ariju čekaju nove poslovne obaveze, a jedna od njih svakako je povratak na set RTL-ove nove serije ‘San snova’, čije je snimanje u punome jeku.

Mlada glumica utjelovit će lik Kristine, manekenke i influencerice te bivše djevojke nogometaša Alena Stošića, kojeg je utjelovio Marko Braić. Kada je Alen ostavi na neugodan način, Kristina mu se odluči osvetiti i naplatiti sve vrijeme koje je potrošila na njega. Zato mu se useli u stan i od života mu radi pakao. Kristina je prešla tridesetu i u panici je da su njezine najbolje godine prošle.

”Odlično nam je na setu, ekipa je super, produkcija također. Uživamo, zabavljamo se i mislim da će serija biti fenomenalna. Što se tiče scenarija, isto mišljenje dijelim kao i moje kolege, baš uživam kada ga čitam. Samo čekam što će biti dalje jer mi je predobro. Zaista mislim da će i gledatelji zavoljeti našu seriju. Uvijek mi je veći izazov biti negativka. Jako se veselim ovoj jako negativnoj ulozi, ali mislim da će i ona imati neke lijepe strane, da Kristini neće baš gledatelji puno toga zamjeriti”, opisuje Arija te ističe kako i njezin Marko jedva čeka vidjeti prve kadrove, a jedna ga okosnica serije, kao sportskog novinara, posebno zanima i raduje:

”Marku se jako sviđa moja nova uloga. Prema insajderskim informacijama koje svaki dan na kapaljku dobiva, jako se veseli vidjeti moju transformaciju u lik Kristine. A obzirom na to da je sport, odnosno nogomet, jedna od tema serije, pratit će je svakodnevno”, zaključuje Arija.

A kako izgleda Arija u ulozi negativke i influencerice te u kakve će se sve drame uplesti, gledatelji će moći provjeriti već ove jeseni na RTL-u, kao i na novoj platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji. Više na voyo.hr.

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.