Dalmatinci rasturili već prvi dan! Desetke su padale kao od šale! Mladena oduševila svoju ekipu!

1632


Mladena rasturila ukusnim jelima pa osvojila 40 bodova: ‘Cura je napravila famoznu večeru, zaslužila je desetku’

Radijska voditeljica Mladena Nikolić otvorila je prvu ovotjednu ‘Večeru za 5’. Za svoju večeru Mladena je dobila 40 bodova, oduševila je potpuno svoje goste – umirovljenicu Anku, humanitarca Nikšu, obućarku Blaženku i ugostiteljicu Jelenu.

“Odlučio sam se za desetku zbog truda najviše. Mogla je biti bolja pašticada, ali potrudila se, nije lako, zaslužila je desetku”, objasnio je Nikša svoju ocjenu. Složila se i Anka: “Cura je napravila famoznu večeru, desetka za sve”. Jelena je također dala desetku Mladeni, koja se ohrabrila raditi i pašticadu. “Moja večerašnja ocjena je 10, večera je bila super, atmosfera, jelo, sve je bilo odlično”, zaključila je, pak, Blaženka.

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Pripravu svoje večere Mladena je započela glavnim jelom. ‘Za prste polizati’ naziv je koji je sakrio ukusnu pašticadu. Juneći but glavna je namirnica koju je domaćica obrađivala, i to nakon što ju je tijekom noći marinirala. Junetinu je kuhala s povrćem, a za prilog je posluženi i domaći njoki. Iduće čega se Mladena prihvatila deserta – ‘Šarenih košarica’. Unutar tijesta je Mladena ubacila kremu od vanilije, šlaga i voća – jagoda i kupina. Predjelo je domaćica ostavila za kraj – dalmatinska plata te paštete od tune, kozica i svježeg sira Mladena je spravila prije negoli je dočekala goste ‘Okusima Dalmacije.

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Mladena je protukandidate dočekala aperitivima – orahovicom, žižulom, rogačom i višnjom. Pripremila je ekipi i kroštulice, a potom su podijelili i prve dojmove. “Kada sam došla i vidjela onako lijepu mladu curu, oduševila sam se jer je netko mlađi. Aperitiv i sve što je ponudila mi se jako svidjelo”, otkrila je Anka.

Uslijedili su ‘Okusi Dalmacije. Bogati stol Mladena je prigodno dekorirala te ekipi ponudila proizvode iz obiteljskog OPG-a. “Predjelo je na izgled bilo prekrasno”, pohvalila je Blaženka ‘Okuse Dalmacije. Jeleni je, pak, bilo previše svega, no dobila je Mladena ipak pohvale.

‘Za prste polizati’ iduće je jelo koje je stiglo pred goste. “Izgled je famozan, prava dalmatinska pašticada, bez zamjerke”, pohvalila je Anka izgled glavnog jelo. “Meso je bilo super, raspadalo je, baš je bilo ono”, dodala je Blaženka. “Malo je pašticada bila slana, njoki su bili neki mekani, drugi tvrdi, ali mlada je cura, dobro je to napravila”, zaključila je Jelena.

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

‘Šarene košarice’ posljednje su jelo koje je Mladena stavila pred svoju ekipu. “Izgled je bio lijep, lijepo je to servirala, kombinacija košarica i šlaga, voća – lijepo je izgledalo”, komentirala je Jelena desert. “Fino, osvježavajuće, baš kako treba biti”, zaključila je Blaženka. Uručila je Mladena ekipi i prigodne poklone s OPG-a. “Nadam se da će vam večer ostati svima u lijepom sjećanju”, poručila je ekipi Mladena.

Zabavna igra zaključila je večeru mlade domaćice – pitanjima iznenađenja pokušala je animirati, ali i bolje upoznati ekipu koja joj je stigla u goste. “Super mi je iznenađenje, rijetko sam vidjela ovo u ‘Večeri za 5′”, zaključila je Anka. U pozitivnoj i veseloj atmosferi, Mladena je svoju večeru privela kraju, a ekipa je to pokazala i ocjenama.  

Sve o ovotjednim kandidatima saznajte NA OVOM LINKU!

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.