Znamo odakle su i tko su! Ovo su novi kandidati Večere za 5! Bit će ovo zanimljiv tjedan!

1553


Radijska voditeljica iz okolice Splita stiže u ‘Večeru za 5’!

U novom tjednu ‘Večere za 5’ gledatelji će upoznati ekipu iz Splita i okolice! Tjedan otvara radijska voditeljica Mladena Nikolić. Prvu epizodu pogledajte već sada na platformi Voyo

Mladena Nikolić (28)

Radijska voditeljica Mladena diplomirana je ekonomistica koja živi u Kaštel Lukšiću, a upravo će u tom gradu ugostiti protukandidate. Bavi se biciklizmom, planinarenjem te turizmom, sportom i volontiranjem. Obožava talijansku, grčku i tradicionalnu kuhinju Bosne i Hercegovine. Obožava kuhanje, upoznavanje novih ljudi i isprobavanje novih stvari te se upravo iz tog razloga prijavila u ‘Večeru za 5’.


Sve o Večeri za 5 PRATITE NA OVOM LINKU.

Mladena Nikolić
Mladena Nikolić FOTO: RTL

Anka Simunić (61)

Umirovljenica Anka obožava druženje, voli biti pred kamerama i gledati sebe na televiziji. Vrlo je komunikativna, društvena i zanimljiva, voli ići u ribolov, bavi se uređenjem namještaja te je ljubiteljica umjetnosti. Obožavateljica je mediteranske hrane te će takvu predstaviti i svojoj ekipi.

Sve o Večeri za 5 PRATITE NA OVOM LINKU.

Anka Šimunić
Anka Šimunić FOTO: RTL

Nikša Džanko (61)

Splićanin Nikša predsjednik je udruge ‘Snaga vjere’. U ‘Večeru za 5’ prijavio se zbog zabave, promocije i novog iskustva. Humanitarac je, pomaže radu udruge, bavi se maslinikom i pomaže ovisnicima. O vlastitoj borbi s ovisnošću, Nikša je napisao i knjigu. Obožava mediteransku kuhinju te će upravo takvu spraviti ekipi.

Sve o Večeri za 5 PRATITE NA OVOM LINKU.

Nikša Džango
Nikša Džango FOTO: RTL

Blaženka Caktaš (58)

Obućarka Blaženka u ‘Večeru za 5’ prijavila se jer je željna novih iskustava i poznanstava. Vedrog je duha, porijekom je iz Zagorja pa će ekipi Dalmatinaca predstaviti jela svog kraja. U slobodno vrijeme izrađuje ručne radove i ukrase te pjeva u crkvenom zboru.

Sve o Večeri za 5 PRATITE NA OVOM LINKU.

Blaženka Čaktaš
Blaženka Čaktaš FOTO: RTL

Jelena Jurišić (52)

Ugostiteljica Jelena u slobodno vrijeme se bavi šetnjama, svojom unučadi i vrtom. Obožava ribu na gradele te uživa u dalmatinskoj kuhinji. Pozitivna je, a u slobodno vrijeme opušta se na plaži uz kavu. Obožava kuhati za svoju veliku obitelj!

Sve o Večeri za 5 PRATITE NA OVOM LINKU.

Nove epizode ‘Večere za 5’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

FOTO: RTL

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.