Četiri razloga zašto su švicarski kvasci korisni kod post-COVID sindroma

539
Četiri razloga zašto su švicarski kvasci korisni kod post-COVID sindroma Post-covid sindrom definira se kao stanje koje karakterizira prisutstvo simptoma bolesti i nakon preboljenja COVID-19 bolesti. Simptomi mogu biti prisutni i dulje od 12 tjedana. Istraživanja pokazuju kako i kod blažih oblika bolesti 66% oboljelih i dalje ima neki od simptoma COVID-19 koji ne jenjavaju čak dva mjeseca nakon preboljenja.

Brojni simptomi

Najčešći simptomi post-COVID sindroma su:
umor i nedostatak energije, glavobolje, oštećen miris i okus, simptomi u donjim dišnim putevima poput kašlja i zaduhe, slabost i bol u mišićima, bolovi u zglobovima, bolovi u prsima i palpitacije srca, gubitak memorije i loša koncentracija, rastresenost, nesanica i gubitak kose. Svi ovi simptomi značajno narušavaju kvalitetu života i onemogućuju ispunjavanje svakodnevnih obaveza.

Smatra se kako post-COVID sindrom ne uzrokuje sami virus već ga izaziva upalna reakcija u organizmu koja se javlja nakon doticaja s virusom. Iako se osoba oporavila od izvorne bolesti, upala je i dalje prisutna i uzrokuje tegobe.

Plazmolizirani biljni kvasci kao saveznici tijekom COVID-19 i post-COVID sindroma

S obzirom na veliku opterećenost zdravstvenog sustava ključno je ponuditi pragmatični i holistički pristup prevenciji i liječenju post-COVID sindroma. Strath dodatak prehrani je 100% prirodni dodatak prehrani s kvascima koji su hranjeni mješavinom 50 različitih biljnih vrsta. Strath kvasci sadrže 61 esencijalni nutrijent (11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 gradivnih molekula) visoke biološke raspoloživosti. Svi ovi nutrijenti potrebni su za izgradnju novih stanica zbog čega su Strath kvasci korisni tijekom rekonvalescencije. Istraživanja su pokazala kako se uzimanjem Stratha povećava apsorpcija nutrijenata iz hrane i to željeza, magnezija, cinka i vitamina B1. Strath je klinički ispitan dodatak prehrani za kojeg se utvrdilo kako pomaže u oporavku od bolesti, smanjuje umor i povećava vitalnost.  
 
U liječenju je važno uspostaviti prirodnu ravnotežu tijela kako bi se tijelo i um mogli izliječiti. Strath inteligentna mješavina povećava apsorpciju korisnih tvari iz hrane i time osigurava više vitalnosti i zdravlja što ga čini idealnih dodatkom prehrani kako u zdravlju tako i u bolesti čemu svjedoče brojna svjedočanstva zadovoljnih korisnika.
 
Želim pomoć iz prirode

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.