Što je to u njezinim rukama? Možda ono što biste mogli pokloniti za Valentinovo

289

U veljači, mjesecu kojeg vezujemo uz ljubav, romantiku i bajkovite trenutke u zagrljaju voljene osobe, Authentic Beauty Concept donosi posebno izdanje svojeg već prepoznatljivog mirisa za kosu i kožu – Eau de Toilette (ETD). Miris se smatra jednim od najromantičnijih poklona, jer je osjet njuha snažno povezan  s emocijama i sjećanjima, a čista, svježa i elegantna cvjetna kreacija te bezvremenski dizajn bočice ukrašen elegantnom crnom mašnom predstavljaju savršeni poklon za vaše voljene. Često miris povezujemo s određenom uspomenom i osobom, stoga je važno da taj miris bude što autentičniji. Kao što vrhovi prstiju imaju jedinstveni otisak, tako i tijelo ima vlastiti individualni, autentičan miris, a Authentic Beauty Concept ETD nije kreiran da bi prikrivao mirise, nego naglasilo note koje vas čine „vama“. Upravo taj miris može kreirati nove uspomene.

Zašto Authentic Beauty Concept Eau de Toilette:

  • savršen mirisni poklon za kožu i kosu
  • bez silikona, mineralnim ulja i parabena
  • svi Authentic Beauty Concept proizvodi imaju PETA certifikat i registrirani su od strane The Vegan SocietyTM
  • note prirodnih začina s aromom svježeg bijelog cvijeća i pamučne, puderaste ljubičice
  • pakirano u 25% recikliranoj staklenoj bočici te klimatski neutralnoj kutiji – kupovinom ovog proizvoda, Authentic Beauty Concept potpomaže rad dobrotvornog udruženja PlasticBank čiji je cilj prikupljanje i recikliranje plastičnog otpada iz oceana

Posebno izdanje Authentic Beauty Concept Eau de Toilette je dostupno u odabranim Authentic Beauty Concept partnerskim salonima i u web shopu HairShop.hr.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.