Pogledajte kako izgleda jedan od najljepših zagrebačkih izloga! Ana nas je oduševila svojim idejama!

673


Šetajući zagrebačkom Tkalčićevom ulicom naišli smo na jedan od najzanimljivijih božićnih izloga. Naime, Ana Nunić iz frizerskog salona The Hair Tailor Zagreb ove se godine odučila svoj poslovni prostor urediti u pomalo retro stilu.

Morali smo ući u salon kako bismo saznali čime se Ana vodila kada je uređivala ovaj ionako jedan od najljepših zagrebačkih frizerskih salona.

„Ovogodišnja želja prilikom uređenja salona bila je decentno donijeti dašak starinskog “štiha” u centar grada. Tkalčićeva ulica čuva duh prošlih vremena i istovremeno predstavlja moderan duh današnjice pa sam htjela da i salon tako odiše, spojem modernog interijera i toplinom drvenih i zlatnih detalja. Izlozi koji su inače u crnom staklu visokog sjaja sada su u hrastovom drvu kojem smo čak ostavili i prirodnu koru a na njemu smo složili dekoracije od prekrasnih staklenih gljiva raznih boja i oblika, različitih a skladnih vaza u kojima su grane bora, božikovina, eukaliptus… Na njih smo sami vezali mašne i ukrasne detalje. Tu je i mnogo drugih detalja poput zlatnih jelena i svijećnjaka“, objašnjava nam Ana te nastavlja.

„Postojeći stupovi u salonu, kao inspiracija crveno-bijelim “lollipop”-om koji se inače često koristi kao božićna dekoracija, omotani su zagasito crvenim i zelenim satenskim trakama, lampicama i decentnim zlatnim kuglicama pa smo na taj način iskoristili arhitekturu salona za stvaranje božićnog ugođaja. Ove godine svakoga tko odluči nekome za Božić darivati poklon bon u The Hair Tailoru također darujemo i to popustom od 10% na sljedeći dolazak u salon! Također, svaka klijentica koja u prosincu dođe na bojanje ili pramenove na poklon dobiva njegu kose u našem salonu“, govori nam Ana Nunić, jedna od naših najpoznatijih stručnjakinja za kosu.

Kako je teklo uređenje salona možete pogledati na OVOM LINKU te u našoj fotogaleriji, a ako poželite imati najbolju frizuru u gradu – odmah u Tkalčićevu 80 u samom središtu Zagreba.

FOTO: Redakcija.hr

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.