Znate li što najbolje paše uz roštilj?

0
299

Jedan od najpopularnijih domaćih gastro brendova, Pekar iz Vinkovaca, ovih je dana predstavio novog člana svoje obitelji somun – lepinju roštilj! Kako drugačije nego uz roštilj koji je okrijepio brojne okupljene ljubitelje sporta i dobre zabave!

Na terenima Teniskog kluba u Vinkovcima, jedna od najpopularnijih slavonskih tvrtki, Pekar održala je PEKAR CUP 2022 te u društvu brojnih poslovnih partnera i novinara predstavila svoju novu zvijezdu – lepinju roštilj.  Za razliku od brojnih sličnih proizvoda na tržištu, ova  je lepinja kompaktna i idealna za kombiniranje s roštiljem, ali i sočnim odrescima.

“Naša se lepinja vrlo jednostavno priprema i uspješno zadržava vrhunsku kvalitetu usprkos smrzavanju, bilo da se radi o postojanom okusu ili izuzetno dugotrajnoj svježini.  Nije potrebna nikakva dodatna priprema već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od oko 45 minuta. Lepinja roštilj dolazi u dvije gramaže 150 g i 200 g, a kao što vidite praktična je za manipulaciju i konzumaciju te otpornija za rukovanje na roštilju i slične načine pripreme. Izuzetno mekana i elastična, a u idealnoj mjeri rupičasta i prozračna” – rekao je direktor tvrtke Pekar d.o.o., Domagoj Radić koji je zajedno s bratom  Matejom Radićem predstavio novi proizvod koji je poseban, baš kao i ostali Pekarovi somuni i po tome što nosi oznaku Clean Label  (ne sadrži e-brojeve).

Dok su rekreativni tenisači igrali PEKAR CUP 2020, a Vinkovcima se širio miris roštilja, brojni ljubitelji domaćeg proizvoda isprobali su i ostale Pekarove proizvode – Pekar pogaču koja je okusa poput one koju je napravila baka, somun tartaruga koje je hit pecivo za sendviče,  nekoliko vrsti različitih bureka u mini oblicima, kruhove, slance, peciva. Pekar u svojoj ponudi ima i tjesteninu i krušne mrvice među kojima su prava zvijezda bile one obogaćene krupnom soli i peršinom.

“Trudimo se već 30 godina biti ispred vremena i u korak s trendovima što naši kupci, ali i brojni ljubitelji kruha prepoznaju” – rekao je Matej Radić, direktor proizvodnje u Pekaru uživajući u brojnim komplimentima kojima su  okupljeni ljubitelji kvalitetne hrane  obasipali bogati asortiman Pekara.

FOTO: Tvrtka Pekar

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime