Znamo što finaliste Survivora još dijeli od konačne odluke

2045


Survivor: Tri posljednja poligona dijele finaliste od konačne odluke

“Trema je prisutna, nervoza je tu, leptirići su u trbuhu”

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

U iščekivanju finalne, odlučujuće igre u Survivoru, finalisti plavog tima Mihaela i Luka, između kojih se već neko vrijeme razvijaju emocije, napokon su ostali sami. Jutro će provesti družeći se i komentirajući posljednje plemensko vijeće i presudu porote. „Tko god pobijedio u finalu, Mihaela ili ja, zaslužio je to. Naravno da navijam za sebe, želim tu pobjedu. Od same prijave na Survivor sanjam o finalu i sve sam napravio da dođem do njega“, kazat će Luka. Kad je riječ o protivnici, otkriva da nema boljeg suparnika od Mihaele.


Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Nije nimalo lako ići u posljednju borbu u Survivoru, to je kruna igre. Trema je prisutna, nervoza je tu, leptirići su u trbuhu, ali sve su to pozitivne emocije koje volim“, otkrit će Mihaela te dodati da nema nimalo lagan zadatak u borbi protiv Luke.

Iz crvenog tima, snage u finalu odmjerit će finalisti Tijana i Stefan. Tijana će se tako osvrnuti na jednoglasan odabir porote, kazavši kako je veoma iznenađena što je dobila toliku podršku. „Mislim da ne postoji recept kojim se dolazi do finala. Budućim kandidatima bih poručila da budu svoji“, reći će dok čeka posljednji okršaj na poligonu.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Priča ovogodišnjih finalista – Luke, Mihaele, Tijane i Stefana – inspirirala je sve, zato će na poligonu na kojem će odigrati svoju posljednju igru u Survivoru oni dati sve od sebe, pokazati svoju izdržljivost, nakon gladi, kiše, sunca, komaraca, boli, ozljeda, ali i prijateljstva, a možda i ljubavi.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Ispred finalista su tri poligona koja moraju savladati. Titulu pobjednika i novčanu nagradu osvojit će onaj natjecatelji koji prvi dostigne dva boda, a kako će se odvijati napeta igra za pobjedu u ‘Survivoru’ ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi!

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.