Znamo gdje je najbolji doček ljeta! U Čakovcu!

616


Ljeto samo što nije tu, a u Čakovcu imamo tradiciju koja nas uvede u njega na poseban način. Riječ je o Čakovečkom noćnom ceneru, utrci koja ostaje u sjećanju i na poseban način obilježava početak ljeta.

Trčanje je postalo nevjerojatno popularan sport i način rekreacije za sve generacije. Mladi i stari, svi žele iskusiti taj osjećaj slobode i adrenalin koji dolazi s trčanjem. Baš zbog toga ne postoji bolji razlog da započnete ljeto tako da trčite u sumrak, okruženi energijom i uzbuđenjem brojnih trkača.

Sad već četvrtu godinu za redom, očekujemo vas 21. lipnja u 21 sat i 6 minuta kad gotovo tisuću trkača izlazi na stazu da simbolično označe početak ljeta. Staza je u obliku broja osam te se proteže kroz cijeli grad, a vi se možete odlučiti jeste li spremni pretrčati 5 ili 10 kilometara. Možete se predomisliti i usred trke odlučit završit, skratit ili produžit na svoj prvi cener, u Čakovcu je sve moguće!


Prijavite se već sad putem platforme entrio.hr ili utrka.com i osigurajte svoje mjesto na ovoj jedinoj hrvatskoj noćnoj utrci koja je cijelom dužinom u hladu! Bez obzira jeste li iskusni trkač ili tek početnik, ova utrka će vas oduševiti i motivirati. Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog događaja koji obilježava početak ljeta na našem području.

Ljeto je pred vratima, a Čakovečki noćni cener će vas uputiti na pravi put. Pridružite se tisućama trkača i započnite ljeto na najbolji mogući način. Vidimo se na ČK10!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.