Zgodni Roko pokazao da se ničega ne boji, pa ni vatre! Stigao je “malo kasnije”, ali rado ćete ga poslušati

367

Kantautor Roko Vušković na ovogodišnjoj je Dori uvjerljivo te vokalno i scenski vrlo dojmljivo u nastupu uživo otpjevao svoju najnoviju pjesmu „Malo kasnije“ za koju je snimio videospot koji estetikom prati naglašenu emociju ove moćne balade.

„Jako sam zadovoljan nastupom, dugo sam ga pripremao sa svojom ekipom i zato mi je drago da smo dobili puno pohvala za ukupni scenski dojam. Iskustvo s Dore je nezaboravno, sve je bilo na produkcijski visokom nivou i stvarno sam uživao u tom čitavom spektaklu. Nakon Dore posvećujem se promoviranju pjesme, velika mi je želja da ju publika prihvati i da traje jer je to smisao svega“ izjavio je Roko koji je sam napisao stihove za najnoviju pjesmu, glazbu zajedno s Predragom Martinjakom, dok je aranžman osmislio Jan Šinjor Cvetković.

Video u režiji Hrvoja Banića sniman je na više lokacija u Opatiji, Iki i Zagrebu.

„Najzabavniji, ali i najopasniji dio snimanja bila je scena s vatrom koja je morala biti snimljena u jednom pokušaju pa su svi na setu bili maksimalno koncentrirani. Nitko se hvala Bogu nije zapalio, a rezultat je više nego odličan. U priču videa sjajno se uklopila i plesačica Paula Jeričević koja me u pauzama snimanja učila profesionalnim plesnim koracima koje možda i demonstriram u nekom od sljedećih nastupa“ kroz smijeh priča privlačni glazbenik koji na komentare da je bio najzgodniji sudionik Dore ne reagira previše jer se na sceni u prvom redu želi istaknuti svojom glazbom kojoj je posvećen od najranijeg djetinjstva.

„Malo kasnije“ šesti je singl ovog kompletnog glazbenika, profesora saksofona i multiinstrumentaliste koji uskoro planira objaviti prvi autorski album na kojem će se, uz nove pjesme na kojima vrijedno radi, naći i ranije uspješnice „Tvoj je trag u meni“, „Još jednom“, „Ni u snovima“, duet s Betom Sudar „Ima boljih“ te „Ne dam na nas“.

                      Foto: Hrvoje Banić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.