Zgodna Slovenka zarazila Hrvate! Za sve je kriv njezin novi hit!

2128


Ove godine pjevačici Nini Donelli sve ide od ruke. Nakon što je hit duetom „Žali nas more“ s Giulianom oduševila publiku CMC festivala u Vodicama, na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku priredila je pravo iznenađenje otpjevavši s klapom More predivnu baladu „Zadnji put“ koju je sama napisala. Da se Nina odlično snalazi u različitim glazbenim žanrovima nije tajna, ali je u tajnosti držala informaciju o tome kakva je veza nje i Havane o kojoj pjeva u najnovijem singlu o kojem kaže:

„Većinu sam ljeta provela balansirajući između nastupa, snimanja u studiju i uživanja na moru. Svakog slobodnog trenutka upijala sam sunčeve zrake koje su mi donijele super raspoloženje i puno dobre energije koje sam pretočila u plesnu i brzu pjesmu Havana, idealnu za lude noćne provode.“

Autor pjesme Havana je provjereni hitmejker Dušan Bačić koji je s Ninom ostvario brojne uspješne suradnje (Genijalno, Propala veza, Samo jedna je Dalmacija, Na moj rođendan) dok  aranžman i produkciju pjesme potpisuje Dejan Nikolić. Videospotove Nine Donelli odlikuje visoka estetika pa ni ovoga puta nije odstupila od kriterija izvrsnosti; redatelj Rok Maver smjestio je set u opasnu zonu 102 godine stare tvornice dušika u slovenskom mjestu Ruše gdje se brojna ekipa morala strogo pridržavati sigurnosnih mjera. Nesvakidašnja lokacija savršeno je dočarala vruću atmosferu pjesme, a kakav je krajnji rezultat provjerite sami.


FOTO: Rok Maver

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.