Zbogom Ivana! Zakopala je ratne sjekire i ponosno izašla iz Survivora

1098

U SRAZU S PRIJATELJICOM IZGUBILA IVANA Varja: „Tužna sam. Krivo mi je“

S uvjerenjem da će crveni, čija je jedinstvenost narušena, izgubiti još u jednoj igri, plavi su otišli na poligon sigurni u svoju snagu. Međutim, nisu ni bili svjesni da će pobijediti upravo zbog toga što su članovi crvenog tima bili ujedinjeni u nastojanju da izgube i pošalju u duel još jednog svog člana.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Za pobjedu je trebalo osam bodova, koje je prvo skupio plavi tim. Pobijedili su s rezultatom 8:7, pa smo gledali duel članova crvenog plemena. Poslije igre na poligonu, većina plavog plemena bila je pod dojmom da su crveni pustili i ovu igru. „Kao sportaš to ne mogu shvatiti, mislim da se svi bore do krajnjih granica. Ne znam kakve taktike imaju  crveni, ali vjerujem da su dali sve od sebe“, komentirao je Alex u nevjerici kad je čuo što misli plavi tim. Međutim, prevario se. Crveni tim namjerno je izgubio, barem prema izjavama koje je dao Vojislav.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

„Plan nam je bio da izmiješamo parove i da ne pobijedimo“, rekao je Vojislav te objasnio: „Igra nam je išla od ruke. Na 5:4, pitao sam Ivanu: hoćeš li da dobijemo? Možemo dobiti, je li te to zanima? Ona je rekla kategorički da ne želi. Pitao sam je još jednom, jer sam znao da ako pošaljemo najjače igrače da ćemo sigurno dobiti. Ona je rekla da ne želi, pa smo odlučili to ispoštovati.“ Prije odlaska na plemensko vijeće, Ivana, koja je znala da će biti izglasana, i Vojislav zakopali su ratnu sjekiru.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Prilikom glasanja za duel, članovi crvenog plemena glasali su za Ognjena i Ivanu. Ivana je dobila šest glasova, a Ognjen pet. „Tužna sam. Krivo mi je“, komentirala je Varja rezultate jer upravo se s Ivanom najviše zbližila u plemenu, a onda je morala s njom u duel jer ju je crveno pleme nominiralo na prošlom plemenskom vijeću.

U jednostavnoj igri s tuljcima, pobijedila je Varja. „Krivo mi je što Ivana neće biti dalje u kampu samnom“, rekla je Varja kroz suze. „Borba između dvije prijateljice nije nimalo ugodna. Drago mi je što sam bila s njom na otoku i što sam svoje sudjelovanje ovdje završila pozitivno“, rekla je Ivana za kraj.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.