Zašto je kolagen presudan za zdravlje i ljepotu naše kože

490

Jedna od esencijalnih stvari za žensko zdravlje i ljepotu kože je kolagen no, kako ga naše tijelo s godinama prestaje samostalno proizvoditi, nužno je unositi ga putem suplemenata

Podržimo svoju žensku snagu i vratimo ravnotežu uz pomoć pravilne self-care rutine. Ona uključuje brižnost kod odabira hrane, korištenje premium organske kozmetike za cjelovitu njegu iznutra i izvana te korištenje ciljanih dodataka prehrani koji doprinose hormonskoj ravnoteži i ženskom zdravlju i ljepoti. Jedan od njih je nova snažna vitaminsko-mineralna formula s hijaluronskom kiselinom i biljnim proteinimakoja na prirodan način potiče stvaranje kolagena – Hyaluron Forte Collagen Formula.

Zašto je kolagen presudan za zdravlje i ljepotu naše kože?

Kolagen je bjelančevina koja nastaje u unutarnjem sloju kože građenom od vezivnog tkiva, a zaslužan je za ljepotu, zdravlje kože, kose, noktiju i kosti. Nakon navršene 25. godine života preporučuje se suplementacija nutrijentima koji potiču njegovo stvaranje. S obzirom na to da do 50. godine života tijelo izgubi čak polovicu prirodno proizvedenog kolagena, počinju se javljati simptomi poput gubitka čvrstoće i elastičnosti kože te bore.

Uz premium Hyaluron Forte Collagen Formulu osigurajte koži ljepotu, zdravlje i elastičnost

Hyaluron Forte Collagen Formula sadrži snažnu sinergijsku kombinaciju vitamina, mikroelemenata i biljnih proteina graška i cikle te optimalan udio hijaluronske kiseline koji sinergijskom anti-aging snagom podržavaju ljepotu, zdravlje i elastičnost kože. 

Evo koji su aktivni sastojci ove veganske kolagen formule: 

  • Liposomalni vitamin C izvrsne apsorpcije koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
  • Cink doprinosi normalnom održavanju normalne kože, kose i noktiju
  • Vitamini E i B2, cink, mangan i bakar doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • Nikotinamid i vitamin B2 doprinose normalnom održavanju normalne kože
  • Mangan doprinosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva
  • Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj pigmentaciji kože i kose
  • Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena
  • Folna kiselina doprinosi normalnoj sintezi aminokiselina

Redovitim korištenjem Hyaluron Forte Collagen Formule koža postaje svježija, blistavija i punija, a bore smanjene. Potražite ovaj novitet na bio&bio.hr ili u najbližoj bio&bio trgovini. 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.