Zagrepčani obožavaju ovu predstavu! Uvodi se nova izvedba

449


Zbog iznimno velikog interesa publike za najljepšom baletnom bajkom Orašar P.I. Čajkovskog, u koreografiji Vladimira Malakhova, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu 5. siječnja 2022. godine izvest će još jednu predstavu popularnog baleta. Budući da je na početku studenoga, u samo dva dana rasprodano  90 posto kapaciteta raspoloživih mjesta za svih 15 izvedbi, na ovaj način ćemo omogućiti  gledateljima koji tada nisu uspjeli kupiti ulaznice da uživaju u kultnoj božićnoj predstavi.

Orašar je predstava koja privlači gledatelje svih generacija te je postao zaštitnim znakom naše kazališne ponude u prazničko vrijeme. Veseli me da smo imali mogućnosti dodati još jednu predstavu i time razveseliti našu vjernu publiku koja je danima tražila za Orašara kartu više, istaknula je Dubravka Vrgoč, intendantica zagrebačkoga HNK.

Za izvedbu baleta Orašar 5. siječnja bit će potrebna COVID potvrda gledatelja a brzo antigensko testiranje moći će se obaviti i u prostorijama kazališta na dan održavanja predstave od 17.30 do 19 sati po cijeni od 70 kuna.


Prodaja ulaznica započet će u četvrtak 9. prosinca u jutarnjim satima a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kazališta ili online na službenim stranicama kazališta – www.hnk.hr.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.