Zagreb u znaku najluđeg tuluma! Dižu se mrtvaci iz grobova, vampiri iz tame…

2838


NE PROPUSTITE NAJTRAŽENIJI ZAGREBAČKI GLAZBENI SPEKTAKL DIA DE LOS MUERTOS

Samo nekoliko dana dijeli nas od jedne od najpopularnijih svjetskih noći koja diže mrtvace iz grobova, izvlači vampire iz tame i poziva vještice na ples na njihovim ulaštenim metlama. Posebnu čar donosi nam ekskluzivni halloween party u organizaciji BSH Events – Dia de los muertos koji u subotu, 30. listopada od 16 sati do ponoći u Studiju 3 Jadran filma obećaje vrhunski glazbeni program, spektakularnu scenografiju i nezaboravan provod. Sva dosadašnja izdanja ovog omiljenog halloween partija bila su rasprodana do posljednjeg mjesta, a na ovogodišnjem, trećem po redu Dia de los muertos renomirane izvođače predvode popularni talijanski DJ Luca Donzelli i španjolska zvijezda MAR-T koji će nastupiti zajedno.Tu su i domaće snage Dea Tosh, Pablo Panda, Mony, Aldo Morro i Yakka. Svi posjetitelji moraju imati EU COVID digitalni certifikat ili negativan test. Testiranje je moguća i na samom ulazu na događaj.

Velika strast i istančan stil oduvijek su obilježavali Lucu Donzellija koji je svoje prve korake u svijetu glazbe napravio s dvadeset godina. Zahvaljujući kvalitetnim setovima i originalnosti ideja ubrzo je osvojio srca publike te postao rezident DJ u brojnim talijanskim klubovima. Suradnja s Mar-T-om, vlasnikom popularnog Wow label-a, Lucu i njegove zadivljujuće studijske ideje dovodi do velikih važnih međunarodnih glazbenih pozornica poput Sonar Week -a u Barceloni. Luca iz godine u godinu niže uspjeh za uspjehom te je jedan od rezident DJ-a u popularnom klubu Amnesia na Ibizi te je rado viđeni gost na prestižnim događajima kao što su EGG u Londonu, Cocobeach u Parizu i brojni drugi. Njegov fascinantni stil iza konzole te vrhunski hitovi koje izvode i podržavaju najbolji DJ -i na svijetu još je jedan razlog zbog kojeg nestrpljivo iščekujemo njegov nastup u Zagrebu.

Mar-T u glazbu se zaljubio odrastajući u malom španjolskom gradu Sitgesu u blizini Barcelone. DJ i producent je od davne 1995. godine, a od 1999. i jedan od rezidenta najstarijeg i najpoparnijeg kluba Amnesia na Ibizi. Tijekom godina njegova kvaliteta i jedinstvenost doveli su ga do najvećih glazbenih pozornica diljem svijeta. Mar-T- jevi DJ setovi razotkrivaju njegov hedonistički i senzualni duh te stvaraju nezaboravnu atosferu koju s nestrpljenjem očekujemo.

Ekskluzivna zagrebačka noć tako će biti ispunjena najpoznatijim svjetskim hitovima, a atraktivna scenografija i posebno uređeni prostor Studija 3 Jadran filma vode nas na uzbudljivo Halloween putovanje.

Vještice, demoni, vampiri, mrtvaci i stravična stvorenja kojih se svi pribojavamo kada ostanemo sami u mraku, zaplesat će uz najpoznatije hitove zaista vrhunskih izvođača stoga pripremite originalne maske i ne propustite najuzbudljiviji izlazak koji ste ikad doživjeli.

Ulaznice za halloween party Dia de los muertosdostupne su u sustavu Entrio.hr na poveznicihttps://www.entrio.hr/event/bsh-presenta-dia-de-los-muertos-2021-9997

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.