Zadar dobio novu polikliniku! Nude čak 20 specijalističkih djelatnosti

1243

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Zadru

Uz gotovo 20 specijalističkih djelatnosti, pacijentima je na raspolaganju vrhunski tim liječnika i medicinskog osoblja te tehnološki najnaprednija medicinska oprema na tržištu.  Nova zadarska Croatia Poliklinika jedina je na zadarskom području u kojoj je moguće obaviti sve preglede i kompletnu obradu na jednom mjestu.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Zadru. To je druga Croatia Poliklinika u Dalmaciji, te sedma u nizu u Hrvatskoj, nakonZagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke i Osijeka.

U zadarskoj Croatia Poliklinici pacijentima je na raspolaganju vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti. Nalazi se na lako dostupnoj lokaciji u centru Zadra, na 825m2 moderno uređenog interijera, a opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom te salom za male kirurške zahvate.  

Pacijentima je dostupan novi digitalni RTG uređaj koji spada među tehnološki najnaprednije rendgenske sustave na tržištu te pruža znatno preciznije dijagnostičke mogućnosti. Poliklinika je opremljena i naprednim digitalnim mamografom koji omogućuje detaljniji  trodimenzionalni prikaz tkiva dojke, a pacijentima su dostupna i četiri najnovija ultrazvuka renomiranih svjetskih proizvođača. Od suvremene medicinske opreme izdvaja se još i digitalni dermatoskop koji omogućuje detaljno praćenje svih promjena na koži i pohranjivanje slika posebno značajno za rizične skupine kod kojih su ključni usporedba i praćenje. Svi dodatni uređaji i oprema pomno su odabrani među najnaprednijim dostupnim medicinskim rješenjima koji jamče brzo i precizno dijagnosticiranje zdravstvenih problema te omogućuju pravovremeno sprječavanje bolesti i učinkovito liječenje.

“Croatia osiguranje značajan je ulagač u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. U posljednje tri godine u taj smo segment uložili 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Zadru iznosi više od 2,6 milijuna eura. Naša nova zadarska Poliklinika mjesto je vrhunske skrbi za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti, a jedina je na ovom području u kojoj je moguće obaviti sve preglede i obradu na jednom mjestu. Cilj nam je privatne zdravstvene usluge najvišeg standarda omogućiti svim stanovnicima Hrvatske kroz mrežu naših Poliklinika koju nastavljamo širiti. Uskoro slijedi otvorenje nove Poliklinike u Varaždinu, a potom i nove, preuređene Poliklinike na novoj lokaciji u Splitu“, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Stanovnici Zadra i okolice, ali i šireg dalmatinskog područja u novoj Croatia Poliklinici mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede uključujući sistematske i preventivne preglede, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, te različite laboratorijske pretrage. Uz navedeno, na raspolaganju su i brojni specijalistički pregledi koji obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.

Croatia Poliklinika u Zadru otvorena je na adresi Obala kneza Branimira 20, radnim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.