Za vikend vas čeka spektakl u Samoboru! Evo što su sve pripremili za dobru zabavu!

682


Uz spektakularne izvedbe hitova Tine Turner završava ovogodišnje “Ljeto u Samoboru”!

          “Ljeto u Samoboru” ulazi u svoju veliku završnicu vikend programom koji se jednostavno ne smije propustiti. Od petka, 5. srpnja do nedjelje, 7. srpnja, park kod Samoborskog muzeja bit će epicentar guštanja, feštanja, minglanja, opuštanja, degustiranja, pripovijedanja, plesanja i pjevanja.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.


          Špranca je poznata i dobro uhodana: prijepodnevni sati nude zabavne sadržaje za djecu i mlade, popodnevni sati namijenjeni su svim generacijama, a večeri su predviđene za glazbeno uživanje: u petak od 21 sat nastupa Franka, pa će s pjevačicom najprepoznatljivijeg osmijeha naše glazbene scene uglas pjevati njene hitove “Ljubav, ništa više”, “S tobom”, “Ruža u kamenu” ili najnoviji “Da opet nađem te”, a tko zna, možda se nađe vremena i za komentiranje nogometnih aktualnosti s Eura.

          Subotnji glazbeni gost “Ljeta u Samoboru” je Damir Kedžo, sjajni vokalist čije su pjesme već godinama među najslušanijima u Hrvatskoj i koji će od 21 sat podsjetiti na svoje hitove poput “Voljena ženo”, “Poljubi me sad”, “Divlji vjetre” i brojne druge.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

          Spektakularna glazbena završnica “Ljeta u Samoboru” bit će u nedjelju u 21 sat uz “Tina Turner Show”, ispunjena prepoznatljivom energijom “rock bake” Tine Turner koju će i glasom i stasom i plesnim pokretima kanalizirati sjajna mlada pjevačica iz Pule Kristina Ivanković. “Proud Mary”, “Private dancer”, “The best”, “What’s love got to do with it”, pjesme su kojima će odzvanjati Samobor u ljetnu nedjeljnu večer.

          Program za najmlađe ponudit će u petak ujutro Dječje radionice izrade drvenih igračaka by Dr. Drvko, na kojoj djeca od 3 do 10 godina sastavljaju i ukrašavaju igračke od drva koje potom nose kući kao trajnu uspomenu na lijepo ljeto u Samoboru.

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

          Dan kasnije, u subotu, od 9:30 do 12 sati, u suradnji s Gradskom knjižnicom Samobor, održava se treće izdanje Dana pripovijedanja “Osvoji me pričom”, a u svijet bajki, basni i dječjih igrokaza mališane će voditi dokazane pripovjedačice: Margareta Perišić, Ksenija Štibohar, Željana Buljat, Srebrenka Peregrin, Dubravka Payerl Čikara, Blaženka Mavrić Vadlja, Mia Zeljković, Lana Juran i Marija Žitković.

          Nedjeljno prijepodne nudi pak folklorni međunarodni spektakl – u 11 sati na Trg kralja Tomislava dolaze sudionici prvog Međunarodnog folklornog festivala “Rudarska luč”: Grupo folklorico El Pila (Zaragoza, Španjolska), Volkstanzgruppe Frommern (Balingen, Njemačka), KUD Kole Nedelkovski (Veles, Sjeverna Makedonija), DKD Svoboda (Senovo, Slovenija) i KUD Oštrc (Rude, Hrvatska).

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

          Zabavno i zdravo bit će uz Pilates na otvorenom powered by Qfit, a završna radionica “Drvo i vino” još će jednom spojiti umjetnost i vinsku kapljicu po kojoj je samoborski kraj prepoznatljiv, zato niti ne čudi da će svoja osvježavajuća rose i ina vina i kroz vikend predstaviti samoborski vinari. Za pivoljupce pripremljena je bogata ponuda craft piva te “nešto konkretnije” iz bogate gastro ponude samoborskih ugostitelja. Uz glazbenu podlogu akustičnog dua “Anđela i Stjepan” koji će upotpuniti opuštenu atmosferu parka kod Samoborskog muzeja, još će se samo ovaj vikend moći uživati u programu “Ljeto u Samoboru”, a sve dodatne informacije mogu se naći na stranicama Turističke zajednice grada Samobora: www.samobor.hr/visit

Sve samoborske priče ČITAJTE NA OVOM LINKU.

FOTO: Edin Tuzlak

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.