Domaća influencerica razvaljuje na trendingu! Pogledajte što je ovaj puta napravila

1098


xniks2x, pravim imenom Nika Pavičić, mlada je influencerica iz Bjelovara koja na svim društvenim mrežama broji više od 600 tisuća pratitelja, a tek joj je 19. 

Nika je 2017. započela svoju ranu karijeru na platformi Joomboos u vlasništvu 24 sata kao youtuber. U proteklih godinu dana izbacila je 2 singla pod nazivom “Sama” i “Seen” koji zajedno broje preko 4 milijuna pregleda.
Novi singl “03:10” prva je Nikina autorska pjesma objavljena na vlastitom kanalu. Nika je izrazila veliku želju da se u ovu pjesmu uloži maksimalan trud cijele ekipe, u čemu je i uspjela, a dokaz su broj pregleda na YouTube-u i drugo mjesto u trendingu. Jednostavan i direktan tekst, moderna produkcija i maštoviti spotovi nešto su što možemo prepoznati u njenom dosadašnjem glazbenom radu.

Pored singlova Nika se okušala i u seriji uvrštenoj u IMDb kategoriju te u mnoštvu suradnji s brendovima kao što su Adidas, Nescaffe, L’Oreall, Nivea, Calvin Klein i ostali.

 
Tekst za pjesmu je napisala sama Nika, dok glazbu potpisuje Matt Shaft, a za cjelokupnu produkciju zaslužan je Domagoj Perišić

VIdeospot je djelo Pave Eleza uz asistenciju Luciana Plazibata i same Nike

Sav ostali sadržaj možete pratiti na njezinim društvenim mrežama (Instagram, TikTok, YouTube, Facebook)

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.