Domaća influencerica razvaljuje na trendingu! Pogledajte što je ovaj puta napravila

0
934
xniks2x, pravim imenom Nika Pavičić, mlada je influencerica iz Bjelovara koja na svim društvenim mrežama broji više od 600 tisuća pratitelja, a tek joj je 19. 

Nika je 2017. započela svoju ranu karijeru na platformi Joomboos u vlasništvu 24 sata kao youtuber. U proteklih godinu dana izbacila je 2 singla pod nazivom “Sama” i “Seen” koji zajedno broje preko 4 milijuna pregleda.
Novi singl “03:10” prva je Nikina autorska pjesma objavljena na vlastitom kanalu. Nika je izrazila veliku želju da se u ovu pjesmu uloži maksimalan trud cijele ekipe, u čemu je i uspjela, a dokaz su broj pregleda na YouTube-u i drugo mjesto u trendingu. Jednostavan i direktan tekst, moderna produkcija i maštoviti spotovi nešto su što možemo prepoznati u njenom dosadašnjem glazbenom radu.

Pored singlova Nika se okušala i u seriji uvrštenoj u IMDb kategoriju te u mnoštvu suradnji s brendovima kao što su Adidas, Nescaffe, L’Oreall, Nivea, Calvin Klein i ostali.

 
Tekst za pjesmu je napisala sama Nika, dok glazbu potpisuje Matt Shaft, a za cjelokupnu produkciju zaslužan je Domagoj Perišić

VIdeospot je djelo Pave Eleza uz asistenciju Luciana Plazibata i same Nike

Sav ostali sadržaj možete pratiti na njezinim društvenim mrežama (Instagram, TikTok, YouTube, Facebook)

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime