Vrijeme je za vitamin C! Predlažemo ovaj hrvatski proizvod

680

Kako najbolje pripremiti naše tijelo za obranu od prehlade, gripe, covid-19 bolesti i drugih virusnih i bakterijskih infekcija?

Određeni vitamini i minerali neophodna su podrška zdravom imunosnom sustavu, pomažu nam da se obranimo od virusa i bakterija i zimu provedemo snažni i zdravi. Jedan od najvažnijih vitamina za očuvanje i jačanje imuniteta je 365 liposomalni vitamin C. Upravo on je potreban za normalno funkcioniranje imunosnog sustava i zaštitu od infekcija, a njegova redovita konzumacija značajno smanjuje učestalost, trajanje i simptome prehlade. 

– 365 liposomalni vitamin C u kapsulama ima značajno bolju apsorpciju, učinkovitost i zaštitu organizma od ostalih vitamina- rekla je magistra Jasminka Premerl koja je u sklopu ženskog vikenda Women’s days by modniALMAnah, u prekrasnom Motovunu održala radionicu zdravog života. Glavna zvijezda bio je liposomalni vitamin C poseban po tome što se u samo jednoj 365 nature kapsuli nalazi 250 mg liposomalnog vitamina C što je čak 312% preporučenog dnevnog unosa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Osim toga, posebnost 365 liposomalnog vitamina C, kao uostalom i svih drugih liposomalnih vitamina ovog hrvatskog brenda je ta da su zaštićeni liposomalnom membranom i odlaze direktno u krvotok gdje ih stanična membrana propušta u stanicu. Kada je riječ o tradicionalnom obliku vitamina, naš želudac razgrađuje vitamine prije nego što oni dobiju priliku da se apsorbiraju, to jest, da ih naše tijelo iskoristi. Kod 365 liposomalnih vitamina to nije tako! – rekla je magistra i sve okupljene žene pozvala da upravo na njezinom predavanju započnu sa stvaranjem zdravih navika dodajući kako ovaj, 365 liposomalni vitamin C osnažuje imunosni sustav, smanjuje umor i iscrpljenost, regulira psihološke funkcije u tijelu štiteći stanice od oksidativnog stresa. 

Odličan je za ravnotežu živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza, ključan je  za metabolizam stvaranja energije i nužan za stvaranje kolagena.  

– Kako bi imunitet ‘bio pod kontrolom’ a mi sigurni da smo našem tijelu dali ono najbolje u najhladnijem dijelu godine, svakako preporučujem i 365 Immuno Blac garlic Complex koji sadrži standardizirani ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka (Sacsol® Black Garlic). Ovaj jedinstveni proizvod na našem tržištu kombinira snažan ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka, liposomalni vitamin C (koji jamči mnogo bolju iskoristivost od običnog vitamina C), te vitamine D3, B12, cink, selen i bakar – dodala je na kraju otkrivajući kako ovaj odličan proizvod dolazi u kapsulama, bez mirisa češnjaka i probavnih tegoba.

Želite li se zaštiti 365 dana u godini posjetite stranicu www.vitamini365.hr gdje ćete pronaći vitamine i minerale za sebe i svoju obitelj koji su osmišljeni i proizvedeni u Hrvatskoj!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.