Vratio se turski zavodnik! Priča se da opet ljubi kolegicu!

4217


Zgodni Kerem Bürsin vratio se na male ekrane nakon dvije godine: Ponovno ljubi kolegicu sa seta?

Popularnu seriju ‘Ako voliš’, sa šarmantnim Keremom Bürsinom u glavnoj ulozi, ne propusti na platformi Voyo.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Kerem Bürsin, turski glumac koji je osvojio srca gledatelja diljem svijeta, ponovno je u središtu pozornosti zahvaljujući ulozi u hit-seriji Ako voliš. Nakon što je njegova veza s lijepom glumicom Hande Erçel završila, Kerem se odlučio posvetiti sebi i svom slobodnom vremenu. Nakon dvije godine pauze od malih ekrana, Kerem se vraća u ulozi Ateša u romantičnoj drami ‘Ako voliš’, koja je dostupna za gledanje na platformi Voyo.


Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Rođen u Istanbulu i odrastao između snova i ambicija, Kerem Bürsin se brzo etablirao kao jedan od najomiljenijih i najcjenjenijih glumaca u Turskoj. Poput poznatih kolega Cana Yamana i brahima Çelikkola, stekao je istaknuto mjesto u industriji zabave. S magnetskom karizmom i šarmom na sceni, Kerem Bürsin je od samog početka svoje karijere privukao pažnju gledatelja.

Miriše na ljubav
Miriše na ljubav FOTO: Miriše na ljubav

Nakon velikog uspjeha serije ‘Miriše na ljubav iz 2021. godine, Kerem je odlučio uzeti pauzu od malih ekrana. Sljedeće dvije godine nije se pojavio u televizijskim projektima, što je izazvalo znatiželju i nestrpljenje među njegovim obožavateljima. Odlučio je svoje slobodno vrijeme, između ostalog, iskoristiti za putovanja te druženje s obitelji. Iako je najavio pauzu, Kerem nije bio potpuno neaktivan. Glumio je u seriji ‘Bi Tuhaf Hikaye’ (‘Neobična priča’), a obožavatelji su s nestrpljenjem čekali vijesti o novim projektima.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Iako je najavio pauzu od televizije, Kerem nije zapostavio druge profesionalne obaveze. Postao je reklamno lice za brend automobila te je snimio reklamu koja je brzo postala viralna. Također je snimio reklamu za sportski brend.

Kerem Bursin
Kerem Bursin FOTO: RTL

Keremov povratak na male ekrane konačno se dogodio 2023. godine s novom serijom ‘Ako voliš’, u kojoj glumi uz sjajnu Hafsanur Sancaktutan, glumicu poznatu po dobroj energiji i odličnoj harmoniji s partnerima na setu. Obožavatelji su brzo prihvatili ovu  glumačku kombinaciju i s velikim uzbuđenjem pratili razvoj događanja.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Dok Kerem uživa u svojim profesionalnim uspjesima, njegova bivša djevojka Hande Erçel, s kojom se ljubav razvila na snimanju serije ‘Miriše na ljubav’, također je pronašla sreću. Prelijepa glumica u vezi je s influencerom Hakanom Sabancijem, jednim od najbogatijih ljudi u Turskoj.

Ako voliš
Ako voliš FOTO: Voyo

Keremov ljubavni život uvijek je bio u centru pozornosti, a glasina o njegovim ljubavnim vezama nikada nije nedostajalo. Nakon veze s bivšom Miss Turske, Hande Erçel, koja je trajala niti godinu dana, nagađalo se kako Kerem ljubi tada 26-godišnju televizijsku voditeljicu Elif Gökalp. No njegov menadžer Günfer Günaydin to je negirao i usput potvrdio da više ne ljubi crnokosu ljepoticu Hande.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

U posljednje vrijeme ponovno se nagađa o ljubavnom životu zgodnog turskog glumca, a ovaj put u vezi s kolegicom sa seta serije ‘Ako voliš’, Hafsanur Sancaktutan. Obožavatelji su primijetili da njihova kemija na ekranu podsjeća na onu između Kerema i Hande, zbog čega kruže glasine da zgodni glumac ponovno ljubi kolegicu sa seta.

Popularnu seriju ‘Ako voliš‘ ne propusti na platformi Voyo!

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

FOTO i tekst: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.