Vraća se Survivor! Uskoro opet pratimo nove avanture!

1039


NEVJEROJATNA AVANTURA PREPUNA PREOKRETA JE NA POMOLU

Treća sezona ‘Survivora’ uskoro stiže na Novu TV!

Nakon dvije uspješne sezone u kojima su pobjedu odnijeli Nevena Blanuša i Stefan Nevistić te Antonia Ivić i Nataša Kondić, zabavno-natjecateljski show ‘Survivor’ uskoro se vraća na Novu TV s trećom sezonom! Nevjerojatna avantura prepuna izazova, uzbuđenja i neočekivanih preokreta je na pomolu, a novi kandidati, koji su zahvaljujući prethodnim sezonama imali prilike dobiti uvid u sve što ih čeka, spremni su za pustolovinu života.  

‘Survivor’ je dinamičan show u kojemu kandidati podliježu raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tijek natjecanja. Stoga u novoj sezoni gledatelji mogu očekivati mnoštvo neočekivanih preokreta, taktičkih poteza i dramatičnih trenutaka koje će s uzbuđenjem pratiti.

Po dolasku na nepoznati teren, kandidati će oformiti dva tima, crveni i plavi, a svaki će okupiti po 10 odvažnih i neustrašivih pojedinaca kojima su zajednički avanturistički duh i ljubav prema adrenalinu. Tko su kandidati koji su skupili dovoljno hrabrosti da se pridruže novoj sezoni doznat ćemo ubrzo, no radi se o pojedincima koje nije uspio pokolebati strah od nepoznatog.

Egzotična lokacija te nepredvidive i dinamične situacije rasplamsat će maštu i snalažljivost kandidata koji će morati iskoristiti sve svoje adute kako bi došli do finalnog cilja. Nova sezona ‘Survivora’ se bliži, a kakve će kandidate i preokrete donijeti doznajte uskoro!

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.