Volite TikTok i želite postati popularan na ovoj društvenoj mreži? Ovo je događaj za vas

0
65

D-Talk – Vertikalni format je budućnost,  Zagreb #1

Nakon uspješnog predstavljanja u Sloveniji, serija događaja D-talk stiže i u Hrvatsku! Sa zadovoljstvom možemo najaviti da će se novi izgled D-Talka fokusirati na vertikalni video općenito, što znači da ćemo osim o TikToku govoriti o Reelsih, Shortsih i Snapu!

1. 2. 2023 u 17 sati @WESPA Business & lounge, Radnička cesta 50, Zagreb

Jeste li znali da TikTok ima preko 1,1 milijardi aktivnih korisnika? Dostupan u više od 154 zemlje na 75 različitih jezika, korisnici u prosjeku na njemu provedu čak 52 minute dnevno. Unatoč činjenici da je mreža trenutno najpopularnija među tinejdžerima, broj starijih korisnika također brzo raste – više od 45 % aktivnih korisnika pripada dobnoj skupini od 20 do 39 godina.

DD Studios i bold.group u suradnji s Httpool Hrvatska predstavljaju D-Talk, seriju događaja, kroz koje ću se pozabaviti trenutno najpopularnijim i najbrže rastućim medijem – vertikalnim formatom. Svoje znanje s nama će podijeliti razni stručnjaci koji se svakodnevno susreću s TikTokom i vertikalnim formatom.

U prvom dijelu premijerne epizode će nas Domen Dan Gaiman, direktor agencije DD studios upoznati s TikTokom i vertikalnim video formatom. Na pozornici će mu se pridružiti redatelj Matej Rimanič, koji je među više od 70.000 prijavljenih radova izabran kao najbolji TikTok kratki video na Filmskom festivalu u Cannesu. Matej će nam otkriti tajne kako postati kralj vertikalnog formata. Kasnije ćemo uz pomoć Httpoola istražiti Snapchat platformu i saznati zašto je to još uvijek vrlo popularan kanal za brendove. Aljaž Peklaj, partner i strateški direktor agencije bold.group, predstavit će globalne primjere dobre prakse i što nam vertikalni video donosi u 2023. godini. Za kraj, pripremili smo okrugli stol na kojem ćemo ugostiti razne brand managere koji su već vješti u komunikaciji na TikToku.

Na događaju, koji će voditi Aljaž Peklaj, partner i strateški direktor u agenciji bold.group te Domen Dan Gaiman, direktor agencije DD govorit ćemo o tome zašto je vertikalni video trend budućnosti koji bi svi brendovi trebali prihvatiti.

PROGRAM DOGAĐANJA

 • 17:00 – Matej Rimanič, pobjednik TikTok festivala kratkog filma – Postanite kralj/kraljica vertikalnog format 
 • 17:25 – Domen Dan Gaiman, Partner, DD Studios –Uvod u TikTok i vertikalni video 
 • 17:40 – Ilijana Banjac, Client Partner for Snapchat, Httpool by Aleph –Uvod u Snap i pregled Samsung strategije na Snapu
 • 18:05 – Aljaž Peklaj, partner i strateški direktor, bold.group –Globalni studijski slučajevi i što donosi vertikalni video u 2023.  
 • 18:55 – Okrugli stol –Kako iskoristiti vertikalni format– Moderator: Aljaž Peklaj, partner i strateški direktor bold.group
  • Tihana Sedlar Krauz, Social Media Coordinator & esports manager, Hrvatski Telekom
  • Matej Loncaric, Director od Video operations & Media Brands: JoomBoos & Miss7, 24Sata
  • Dunja Kaludjerovic, Social & Advocacy Specialist Makeup Adria-Balkan HUB, L’Oréal
  • Maja Šplajt, Digital Media Director, Real Grupa
  • Vedran Petranović, Head of Growth, Sofascore
  • Okrugli stol vodit će Aljaž Peklaj.

Sudjelovanje na događaju je za sve sudionike besplatno, a možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na linku boldgroup.hr/d-talk-hrvatska

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime