‘Vidi mali, ovako se to danas radi!’ Kampanja za ‘Farmu’ nasmijat će vas do suza!

181


Zabavna i duhovita RTL-ova kampanja snimljena je na idiličnom imanju u Zagorju, a u glavnoj ulozi našao se gradski dečko koji pokušava usvojiti osnovne postulate života na farmi. Briga o životinjama, biljkama i resursima koje na imanju život znače – vještine su koje će kandidati ‘Farme’ morati usvojiti kako bi im život bio što lakši, a put prema pobjedi uspješniji. Kampanja je snimljena povodom objave da jedan od najpopularnijih svjetskih reality formata stiže na RTL.

Vijest da ‘Farma’ dolazi na RTL oduševila je obožavatelje formata koji osvaja gledatelje već više od 20 godina – i to u više od 50 zemalja svijeta. Oni koji su zainteresirani za sudjelovanje i žele postati kandidatima, mogu se prijaviti na službenoj stranici RTL-a te tako krenuti u avanturu života. Odabrane farmere čeka život na suvremenom seoskom imanju koje se prostire na više od 14 hektara, a koje će im na nekoliko mjeseci postati dom.

U napetoj i neizvjesnoj igri, farmeri i farmerice bit će suočeni sa zadacima inspiriranim tradicijom različitih krajeva Hrvatske, a ona osoba koja u njima bude najuspješnija može osvojiti do 50 tisuća eura. ‘Farma’ za sve svoje stanare znači izlazak iz zone komfora, usvajanje novih vještina, ali i boravak na suvremenom imanju koje nosi sa sobom dozu luksuza, zavodljive misterije i uzbuđenja.


Na putu do otkrivanja i pomicanja vlastitih granica prvi je korak  prijaviti se na novi RTL-ov reality show! ‘Farma’ te čeka, dokaži da znaš i osvoji do 50 tisuća eura!

FOTO: RTL

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.