(VIDEO) Zgodni Antonio opet razvaljuje! Zavodi poznatu glumicu i pjeva kao slavuj

1283


ANTONIO KRIŠTOFIĆ PREDSTAVLJA NOVI SINGL ZARAZNOG RITMA ‘KARAVANI’! 

Pjesma koja će Vas osvojiti na prvo slušanje! 
Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio vratiti se na scenu i pokoriti estradu. 

 Samo dva mjeseca od prvog projekta ‘Javi Mami’ koji je izazvao velike reakcije među publikom krajem prošle godine, sada predstavlja novi singl pod nazivom ‘Karavani’. 


Antonio nastavlja sa regionalnim suradnjama pa nastavlja koketirati sa balkanskim zvukom, ovog puta s poznatim kompozitorom Milošem Roganovićem, tvorcem najvećih Severininih hitova. Pjesma zaraznog ritma s elementima balkanskih instrumenata harmonika i truba, osvojiti će Vas već na prvo slušanje. 

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih nastupa, Antonio postaje sve traženiji zabavni pjevač među publikom, ali i na društvenim mrežama te na taj način kreira sliku svojeg identiteta na estradi. 

Antonio u spotu, koji je sniman u Italiji pred slučajnim prolaznicima, zavodi poznatu glumicu Kristinu Gavrić, trenutno jednu od najaktualnijih TV lica u susjednoj zemlji. 

FOTO: Petar Kasalica

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.