(VIDEO) Hrvat s njemačkom adresom ogolio dušu! Poslušajte njegovu pjesmu kojom je pokazao mušku hrabrost

708

SPLITSKI PJEVAČ PORUČUJE: Tražio sam tebe, a našao bol u svitlu na cesti bez cilja…

“Tražio sam tebe, a našao bol u svitlu na cesti bez cilja…, stihovi su pjesme “Amadea”  koje pjeva splitski pjevač s njemačkom adresom Alen Tarabarić.

Pjesmu autorski potpisuje književnica i novinarka Marijana Dokoza, aranžman glazbenik Boris Krivec, gitare Dragomir Herendić Dragianni, glazbenik s dugogodišnjim iskustvom čiji je profesionalni glazbenik put počeo 1996. godine u legendarnoj grupi Film. Back vokal u pjesmi je Brankica Jovanovski, koja je snimala back vokale našim najpoznatijim imenima s estrade te je s njima nastupala kao prateći vokal po cijelom svijetu. Zadnjih godina nastupa s Gibonnijem.

Pjesma je snimana u studiju “The boogie park studios Hamburg” gdje sinimaju poznati njemački glazbenici, od Helene Fischer, Uda Lindenberga, Zoe Wees, pa do Michaela Schultea, Sinje i drugih.

Spot za pjesmu snimat će se u Rimu. Stihovi pjesme otkrivaju priču o ranjivom, ali i hrabrom muškarcu koji samo želi svoju ljubav.

– Ova pjesma je poruka svima onima koji vode unutarnju borbu, čija ljubav odlazi pa se vraća. Muškarci i žene su u ljubavi jednaki, i jedni i drugi samo žele da im njihova ljubav ostane, da ne odlazi nekom drugom, kaže Alen Tarabarić, te otkriva kako je pjesmu posvetio voljenoj ženi.

Alen Tarabarić je rođen u Splitu, kako voli reći, u bolnici pored starog igrališta omiljenog mu Hajduka. – To je ponos – kaže pjevač koji svira klavir od svoje 5. godine života.

U Njemačkoj živi od djetinjstva, roditelji su mu se iz Njemačke u Hrvatsku vratili prije više od 25 godina. U Hrvatskoj je izdao dva albuma na kojem su radili mahom poznati skladatelji i producenti Tomislav Mrduljaš, pok. Remi Kazinoti, Zdenko Runjić, Joško Banov, Nenad Ninčević, Stipica Kalogjera, Hrvoje Hegedušić, Željko Šparmajer.

Alen Tarabarić pjeva na hrvatskom, njemačkom, talijanskom i engleskom jeziku. Pobjeđivao je na Splitskim festivalima, a dobitnik je i nagrade “Tomislav Ivčić” za domoljubniju pjesmu na Splitskom festivalu 1994. godine. Tijekom Domovinskog rata je snimio pjesmu “Hrvatski bojovnici” koja je često puštana na HRT-u i radio stanicama za poginule bojovnike Domovinskog rata. U zadnjih tridesetak godina je snimio oko 60 pjesama u studijima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Italiji.

Zvonko Bosnić

FOTO: PROMO

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.