(VIDEO) Domaća glumica skinula kilograme, a potom pokazala zavidnu figuru

239

Makeover mlade glumice Helene Kalinić

Glumica Helena Kalinić napravila je svoj osobni makeover, izgubivši nekoliko konfekcijskih brojeva, uz sudjelovanje u emisiji Celebrity Makeover.

Oduševljena svojim izgledom glumica nam je ekskluzivno u emisiji izjavila; “Sada se mogu jednostavno kretati s jedne strane pozornice na drugu i lijepo raditi svoj posao. Dolazila sam ovdje 2x tjedno, vrlo lako sam vježbala u kapsulama, skinula kilograme i bolje se osjećala. Helena mi je napravila popis prehrane za pet obroka dnevno, nisam bila gladna uz tako pet manjih dnevnih obroka”.

Glumica je dobila poklon bon tijekom snimanja jedne naše emisije te ga je iskoristila. Došla je na prvo savjetovanje u Linea Snellu i uz veliku podršku i korisne savjete oko prehrane vlasnice Helene Fjorović, vidjela da je ovdje doći do zavidne linije jednostavan i zabavan put. Krenula je upravo kako treba; disciplinirano i uz postavljen svoj cilj.

Glumica nam je rekla da voli kuhati meksičku hranu jer ima čilija a on otvara srčanu čakru da budemo otvoreni prema stvarima u životu. Kuha samo kada ima vremena, jer vrlo često putuje po Hrvatskoj i tako donosi kulturu u mjesta gdje je nema. Ima pedagošku crtu pa svoje znanje prenosi i na učenike. Za glumce kaže da se vole igrati kroz svoje uloge te da zato i ne stare brzo. U slobodno vrijeme čita poeziju, pliva i uređuje dom na Feng Shui način. To je način uređenja po istočnjačkim metodama gdje svaka prostorija u stanu predstavlja određeno polje života, kako ga urediš tako uživaš blagodati u životu, pa se trudi svoj dom urediti kroz Feng Shui odrednice kako bi u obitelj privukla obilje.

Za sebe kaže da  se ponovno rodi da bi voljela  biti  kao glumica koja joj je uzor od rane mladosti a to je Salma Hayek.

Prateći prehrambene savjete svoje imenjakinje Helene iz Centra za oblikovanje tijela, glumica jede sve svoje omiljene  delicije, no u vrlo malim količinama.

Tekst i foto: Abeceda ljepote

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.