Velike zvijezde stižu u centar svijeta! Ludbreška Sveta Nedelja sprema spektakularne koncerte za svačiji ukus!

545


Ludbreg, inače poznat kao “centar svijeta”, uskoro će postati epicentar najvećih glazbenih događaja u regiji. Stoljetna manifestacija Ludbreška Sveta Nedelja, održat će se od 31.08. do 02.09., a posjetitelji će imati priliku uživati u nezaboravnim nastupima omiljenih izvođača.

Prvog dana, 31.08., Ludbreška Sveta Nedjelja započinje s vrtoglavim ritmovima Jurice Pađena i grupe Aerodrom, koja će bez sumnje rasplesati publiku i donijeti dozu pozitivne energije.

Drugi dan, 01.09., će biti rezerviran za romantične duše i ljubitelje pop glazbe jer na pozornici zasjeda neponovljivi Tony Cetinski! Njegova strastvena izvedba i emotivne balade oduševit će sve prisutne i stvoriti nezaboravan glazbeni doživljaj.

I za kraj, ali nikako manje važno, trećeg dana, 02.09., Ludbreška Sveta Nedjelja priređuje pravi glazbeni spektakl pod nazivom “Cro Dance Party”! Očekuje nas serija nevjerojatnih nastupa u ritmu koji tjera na ples. Karma, Colonia i mnogi drugi izvođači oduševit će publiku i osigurati da se svi prisutni prepuste ritmu i zabavi do ranih jutarnjih sati.

Organizatori Ludbreške Svete Nedjelje obećavaju da će ovogodišnje izdanje biti nezaboravno i više nego ikad prije prilagođeno različitim glazbenim ukusima posjetitelja. Ulaznice su već u prodaji, a broj mjesta je ograničen, stoga preporučujemo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme!

Budite dio ovog jedinstvenog glazbenog spektakla i pridružite se tisućama posjetitelja iz cijele regije koji će uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju u srcu svijeta – Ludbreg!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.