Velika tuga u Survivoru! Uroš odlazi jer postoji veliki rizik za njegovo zdravlje

539


NEOČEKIVANI OPROŠTAJ U CRVENOM TIMU Vojislav: „Izgubio sam veliko prijateljstvo“

Nakon što je plavo pleme tijesno pobijedilo crvene rezultatom 8:7 i osvojilo vrhunsku nagradu koja se sastoji od tuširanja, masaže i obilnog obroka, Mario je timovima priopćio tužne vijesti o Uroševoj ozbiljnoj ozljedi. Mario je otkrio da Uroš više neće moći sudjelovati u Survivoru zbog prevelikog rizika koji ozljeda predstavlja za njegovo zdravlje. „Pokušavali smo na sve moguće načine vratiti ga u igru, ali rizik je prevelik i na žalost Uroš mora napustiti Survivor“, objavio je Mario, prenoseći tužnu vijest ostalim sudionicima.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Posebno teško to je palo Vojislavu, koji je priznao da je Uroša smatrao bratom u showu. „Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem”, rekao je Vojislav kroz suze, obećavajući da će od sada igrati i za sebe i za Uroša.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Dok je plavi tim uživao u blagodatima tuša, masaže i fine hrane, Luka i Nikola morali su se vratiti u kamp, jer su optuženi za krađu hrane iz vreća za smeće. Luka je kazao da mu je kazna možda i dobro došla kako bi se dodatno fokusirao i izbjegao buduće pogreške. Nikola je otkrio da nisu samo oni krivi za prekršaj pravila, već je implicirao da su i druge osobe bile sudionici. „Najviše me razočarala Matea, jer ona je bila tu uz nas dok se to događalo. Ali bile su tu još dvije, tri osobe koje, da su bile bliže, sigurno bi isto jele“, rekao je Nikola.

Borba za opstanak i pobjedu u Survivoru se nastavlja. U sljedećoj epizodi otkrijte što donosi nova etapa ovog uzbudljivog natjecanja.

FOTO: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.