Velika Gorica ima nešto što nitko nema! Ovo naprosto morate posjetiti

3045

Ove godine Advent u Velikoj Gorici donosi jedinstvenu božićnu bajku! 

Zavirite u jedini Pop-Up božićni Pub u Hrvatskoj! 

U sklopu Adventa u Velikoj Gorici otvoren je Hyperion Winter Pub. Niti na jednom drugom adventu u Hrvatskoj ne možete vidjeti ništa slično i zato se ove godine isplati napraviti izlet do Velike Gorice. 

Winter Pub je napuhanac u obliku dvorca unutar kojeg je vlasnik napravio pravi pravcati Pub sa ručno rađenim drvenim namještajem, šankom i D.J. Pultom te ga ukrasio tako da njegov interijer pruža čaroban božićni ugođaj. 

Ako na adventu završite u Winter Pubu nije važno da li pada kiša niti ako je vani minus jer u Pub-u ste u natkrivenom, suhom i grijanom interijeru koji odiše adventskom čarolijom. 

U ovom jedinstvenom ambijentu možete uživati u finim kavama, vrućoj čokoladi, kuhanom vinu, ginu, raznim toplim koktelima, rakijama… A svakako morate probati i fine fritule sa Nutellom, hot dog ili kobasicu. 

Ako ipak više volite vanjski ugođaj omiljeno piće možete ispijati i na terasi ispred puba uz drvene bačve, starinske saonice, drvena kola i borove, a društvo će vam praviti i ručno oslikane bačve sa likom orašara. 

Winter Pub je pravo mjesto i za partijanere jer vikendom rade do 2 ujutro, a D.J. vrti samo najbolje plesne hitove. 

Ne propustite posjetiti ovu jedinstvenu lokaciju na goričkom Adventu i doživite nezaboravan božićni ugođaj. 

Winter Pub je otvoren svakog dana od 10 do ponoći, a vikendom do 2 ujutro. 

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.