Večeras plemena igraju za novac! Ovo će biti prilično napeta epizoda!

624


Survivor: Plemena večeras igraju za novac – tko će ići na licitaciju za hranu?

Martina: „Uvijek me bilo skuplje nahraniti nego obući, 100 posto vremena mi je hrana u glavi“

Hrana je postala prioritet svim kandidatima ‘Survivora’, pa tako i članovima plavog plemena koji su u igrama za nagradu dosad u pravilu pobjeđivali. Tako će se u kampu plavog plemena povesti i priča o tome tko je izgubio najviše kilograma i kome je hrana najviše potrebna. „Jako sam gladna. 100 posto vremena mi je hrana u glavi. Volim jesti sve, prvenstveno slatko, ali i sve drugo“, otkrit će je Martina te napomenuti da ju je oduvijek bilo skuplje nahraniti nego obući.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Ususret novoj napetoj igri za nagradu, Luka će se osvrnuti na bod koji nije donio plemenu na zadnjem poligonu. „Volim pobjeđivati, gubitak mi teško pada. I da bude najgore po mene, išao bih samo da pobijedim. Možda sam se i navikao na pobjede, ali svakako treba prihvatiti i poraz, naučiti nešto iz njega i mislim da ovdje ne postoji osoba koja će pobjeđivati od početka do kraja“, ispričat će Luka te napomenuti da, iako mu zadnji poligon nije najbolje „sjeo“, je sad spreman za pobjedu u novoj igri. Ovoga puta plemena će se natjecati za novac, točnije 1.000 pesosa po članu u pobjedničkom plemenu. Kad dobiju novac, ići će na aukciju na kojoj će kupovati hranu.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Koji će tim pobijediti na novom poligonu, kako će izgledati licitacija, te tko će se najesti, a tko neće utržiti količinu kalorija koja će im dati dovoljno snage za sljedeću igru, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora.

FOTO i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.