Upoznajte nevjerojatnu pećnicu koja bi razveselila svaku obitelj

0
407

Stručnjaci Tefala ponovno su iznenadili svoje potrošače još neviđenim proizvodom na svjetskom tržištu, tako što su proizveli jedinstveni kućanski uređaj koji će obradovati svaku obitelj zbog jednostavnog i efikasnog, te izuzetno brzog pripremanja obroka.

Tefal Easy Fry FW501 je prva pećnica na vrući zrak koja ima i grill – dva u jedan.  U njoj se može pripremati raznolika hrana izvrsnog okusa s naglaskom da se sve to priprema sa vrlo malo ili potpuno bez ulja!

Ovaj praktični višenamjenski uređaj objedinjuje devet funkcija; prženje vrućim zrakom, pečenje mesa, roštiljanje/grillanje, pečenje biskvita, jako pečenje, dehidriranje, tostiranje, ražanj i podgrijavanje.

Unaprijed postavljenih 8 programa (pomfrit, piletina, meso, riba, pizza, kolači, dehidracija, roštilj) čine kuhanje jednostavnim, dok lijevane grill rešetke i više pladnjeva omogućavaju pripremu do tri zdrava obroka odjednom. Sva ova slasna jela svidjet će se svakoj obitelji.

Svestrana dodatna oprema i veliki kapacitet, savršeni su za pripremu širokog spektra izdašnih recepata, dok precizna kontrola temperature osigurava optimalne rezultate.

Sve to zaokružuju prikladni timer i dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa pa nam tako olakšavaju lako čišćenje, što znači manje vremena u kuhinji i više vremena s onima koje volite!

Ova Tefalova prva pećnica 2 u 1 na vrući zrak koja ima i grill ujedno će vam sačuvati mjesta u vašim kuhinjskim ormarićima, a pri tome pružiti fantastično pripremljene obroke.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime