Upoznajte nevjerojatnu pećnicu koja bi razveselila svaku obitelj

558


Stručnjaci Tefala ponovno su iznenadili svoje potrošače još neviđenim proizvodom na svjetskom tržištu, tako što su proizveli jedinstveni kućanski uređaj koji će obradovati svaku obitelj zbog jednostavnog i efikasnog, te izuzetno brzog pripremanja obroka.

Tefal Easy Fry FW501 je prva pećnica na vrući zrak koja ima i grill – dva u jedan.  U njoj se može pripremati raznolika hrana izvrsnog okusa s naglaskom da se sve to priprema sa vrlo malo ili potpuno bez ulja!

Ovaj praktični višenamjenski uređaj objedinjuje devet funkcija; prženje vrućim zrakom, pečenje mesa, roštiljanje/grillanje, pečenje biskvita, jako pečenje, dehidriranje, tostiranje, ražanj i podgrijavanje.


Unaprijed postavljenih 8 programa (pomfrit, piletina, meso, riba, pizza, kolači, dehidracija, roštilj) čine kuhanje jednostavnim, dok lijevane grill rešetke i više pladnjeva omogućavaju pripremu do tri zdrava obroka odjednom. Sva ova slasna jela svidjet će se svakoj obitelji.

Svestrana dodatna oprema i veliki kapacitet, savršeni su za pripremu širokog spektra izdašnih recepata, dok precizna kontrola temperature osigurava optimalne rezultate.

Sve to zaokružuju prikladni timer i dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa pa nam tako olakšavaju lako čišćenje, što znači manje vremena u kuhinji i više vremena s onima koje volite!

Ova Tefalova prva pećnica 2 u 1 na vrući zrak koja ima i grill ujedno će vam sačuvati mjesta u vašim kuhinjskim ormarićima, a pri tome pružiti fantastično pripremljene obroke.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.