Upoznajte likove iz nove turske serije koja će vas bombardirati emocijama

2959


Od ponedjeljka 2. listopada na Novoj TV!

Gledatelji Nove TV imat će prilike gledati popularnu tursku dramsku seriju “Duhovi prošlosti” snimljenu po istinitoj priči i nadahnutu romanom “Madalyonun içi” dr. Gulseren Budajidžioglu. Slučajan susret s Hanom Derenogluom (Birkan Sokullu) uvuče prelijepu Indži (Farah Zeynep Abdullah) u kovitlac mračnih tajni njegove obitelji.

Radnja serije nudi dubok uvid u ljudsku psihu i kompleksnost obiteljskih odnosa. Kroz pažljivo izrađene likove i njihove priče, serija istražuje složene teme, uključujući prihvaćanje različitosti, suočavanje s gubicima, borbu s unutarnjim demonima te važnost empatije. Scenarij s detaljno razrađenim likovima i emocionalno nabijenim situacijama gledatelje neće ostaviti ravnodušnima.


U nastavku upoznajte likove nove turske uspješnice:

HAN (BIRKAN SOKULLU)

Han živi s tri sestre i bolesnim ocem i osoba je koja je u potpunosti odustala od svojih snova. Živeći rastrgan između starijih sestara punih opsesija i posla, Han se trudi obitelj održati na nogama. Njegov susret s Indži za njega predstavlja prekretnicu.

INDŽI (FARAH ZEYNEP ABDULLAH)

Indži radi kao šefica programa na radiju i živi sa svojim zaštitnički nastrojenim djedom i bratom Egeom. Indžin će se život uvelike promijeniti kad slučajno upozna Hana i preseli se u zgradu Masumlar.

SAFIJE (EZGI MOLA)

Hanova starija sestra. Od majke je naslijedila svoju opsjednutost čistoćom, opsesivno poimanje morala i sitničavost. Koliko god se prala, uvjerena je da ne može sprati prljavštinu.

GULBEN (MERVE DIZDAR)

Najtiša i najneupečatljivija članica obitelji koju nitko ni u čemu ne pita za mišljenje. Cijeli je život provela pod jarmom starije sestre Safije. Gulben ni od koga nije dobila ljubav, pa spas traži u romantičnoj ljubavi i često se zanosi nemogućim snovima.

EGE (EMIR ÖZDEN)

Mladi Ege, Indžin je brat koji živi s njom i djedom. Iako se isprva čini drag i susretljiv, Ege je zapravo tašta osoba koja izbjegava svaku odgovornost, propalica prkosnog duha.

Tursku seriju “Duhovi prošlosti” pratite od 2. listopada na Novoj TV!

FOTO i izvor: Nova TV

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Sve naše priče čitajte na Samo dobre priče.