U Zagrebu postoji jedno čarobno mjesto za klince ali i za mame! Morate navratiti u ovaj veseli kutak

1005

Otkrijte jedan sasvim drukčiji dućan za djevojčice i dječake, koji nudi uslugu walk-in oslikavanja lica!

Upravo tako: dođeš u „Šminkeraj“, odlučiš želiš li biti superjunak ili životinja ili ćeš se možda ipak odlučiti za neki zimski ili cvjetni motiv iz našeg kataloga, a educirane facepainterice će ti profesionalnim bojama naslikati na lice ili ruku upravo ono što želiš!

U ponudi je i oslikavanje trbuha trudnicama, vrlo popularno u posljednje vrijeme.

Da bi usluga bila potpuna, tu su i kanekalon pletenice za djevojčice u raznim bojama! Za pletenje pletenica potrebno se naručiti.

Facepainting & fashion store „Šminkeraj“ ima i predivne odjevne proizvode iz vlastite linije te nudi unikatne igračke, društvene igre i razne modne dodatke hrvatskih proizvođača. A tu su, naravno, i slatkiši!

U ponudi ima i divnih stvari za mame, još jedino tate nisu došli na red.:)

U „Šminkeraju“ možete proslaviti i jedinstven rođendan – facepainting, profesionalna animatorica i puno smijeha i zabave! Može li bolje?

„Šminkeraj“ se nalazi na 2. katu Avenue Malla, a sve informacije potražite na njihovom IG profilu sminkeraj_facepainting, a  možete im i poolati mail na zia@ziaproduction.com

I još nešto: tražite li savršen poklon za ispod bora, poklon bon za oslikavanje lica u „Šminkeraju“ sigurno će oduševiti klince i klinceze!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.