U Zagrebu kreće festival estetike!

805


Festival estetike Abeceda ljepote internacionalni  beauty festival u Hrvatskoj,  spoj  je međunarodnih poslovnih subjekata  kojima je cilj ponuditi nešto novo na tržištu od opreme do edukacije.

Ove godine profesionalci estetske industrije u kontroliranim epidemiološkim uvjetima uspjeli su okupiti se s ciljem predstavljanja brojnih zanimljivih tema koje nisu viđene i koje se predstavljaju prvi puta na tržištu.

Vrhunski tim liječnika sponzora Festivala tvrtke Med – line iz Zagreba vlasnice dr.Marie Škornjak govoriti će o muškom zdravlju, problemima gubitka kose, o sportskoj i regenerativnoj medicini, o estetici muškog osmijeha,  specifičnostima muške kože do  ugradnje implantata na tražene dijelove tijela.


U  posebnom najatraktivnijem dijelu programa  održati će se MasterClass Hrvatske Parfemske Kuće u kojem će parfumer Tomislav Vrbanec sa polaznicima izrađivati parfem, miris  za auto  i miris za prostor.

Panel rasprave na mnoge zanimljive teme iz beauty svijeta, novi trendovi make upa, mršavljenja, uklanjanja celulita i oblikovanja tijela dovoljan su razlog za posjet ovom beauty eventu.

Svim zaljubljenicima za estetske i beauty teme omogućili smo besplatan ulaz i vidimo se u prostorima Kraša na zagrebačkim Ravnicama.

Klikom na link pogledajte program i registrirajte se za besplatnu ulaznicu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.