U Zagrebu je otvoren najveći centar tajlandske masaže

365


Obiteljska priča koja stoji iza ovog salona za masažu, stručno osoblje i autentično iskustvo te mnoštvo zadovoljnih klijenata garancija su uspjeha Thai Centra Mali.

Užurbanost svakodnevice, sve manje vremena i sjedilački način života sve se više odražavaju na raspoloženje i fizičko zdravlje mnogih. U najvećem centru tajlandske masaže u Zagrebu, Thai Centar Mali pronašli su način kako nas opustiti i na trenutak odvratiti od svakodnevnog stresa.

Thai Centar Mali nalazi se u samom središtu Zagreba, na Cvjetnom trgu te nudi autentično tajlandsko iskustvo. Ime je dobio prema riječi mali što na tajlandskom znači cvijet jasmina, koji donosi nešto pozitivno u životu te je omiljeni poklon za Majčin dan.


Cvijet jasmina na Tajlandu se veže uz lijepe uspomene i donosi dobru energiju, a vlasnice Andrea i Ana Buljan u salonu su htjele povezati dobru energiju i tajlandsku masažu.

Thai Centar Mali prostire se na 340 metara kvadratnih, ima dvije čekaone za potpunu privatnost klijenata i devet soba te može primiti istodobno dvanaest osoba na masažu.

Salon nudi mnogo vrsta masaža i brojne novitete koje drugi nemaju, poput slimming masaža kao priprema za anticelulitne masaže i face masaža za lice koje potiču prirodno stvaranje kolagena.

U centru su zaposlene terapeutkinja s Tajlanda, certificirane za tajlandsku masažu, što nudi potpuno autentično iskustvo.

Posebna je pozornost posvećena interijeru centra, namještaj i ukrasi su s Tajlanda te ručno rađeni, a masažu je moguće rezervirati za isti dan.

Predstavljanje salona za masažu Thai Centar Mali, Andrea i Ana Buljan obilježile su uz svoje najbliže, obitelj, prijatelje i klijente, koji su, uz mnoge poznate osobe, uživali u druženju i obilasku ovog predivno uređenog salona.

Obiteljska priča koja stoji iza ovog salona za masažu, stručno osoblje i autentično iskustvo te mnoštvo zadovoljnih klijenata garancija su uspjeha Thai Centra Mali.

Salon se nalazi u samom središtu Zagreba, na adresi Trg Petra Preradovića 5, a rezervacije se vrše na broju 01 231 2464.

FOTO: PROMO

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.