U Survivor ulazi MMA borac! Nema dlake na jeziku, a nema ništa protiv ni da mu se dogodi ljubav

1025


Jakob Kosić bi u svoje Survivor pleme doveo Shakiru

„Kažem što mislim, nemam dlake na jeziku“

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Jakob Kosić osjeća se kao da se cijeli život pripremao za Survivor. S obzirom da je MMA borac u stalnoj je fizičkoj spremi i više je solo igrač, ali svjestan je da će se u Survivoru morati fokusirati na tim. Da se njega pita, vođe ne bi ni bilo nego bi svatko u timu imao jednako pravo glasa. Isto tako, da se njega pita, Shakira bi bila članica njegovog tima. Od 1 do 10 kompetitivan je 10.


Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


Jakob je rođen i odrastao u Zagrebu, predstavlja se kao strastveni sportaš s bogatim 15-godišnjim iskustvom u različitim borilačkim sportovima. Tijekom svoje sportske karijere bavio se boksom, hrvanjem, tajlandskim boksom i kick boxingom, a posljednjih pet godina aktivno se natječe u profesionalnim MMA borbama.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Jakob obožava borilačke sportove, izazove i adrenalinske aktivnosti te uživa u vožnji motora, snowboardanju, planinarenju i kupanju u hladnim rijekama i jezerima. Pored toga, posvećen je i treniranju snage, a u slobodno vrijeme uživa u šetnjama sa psima u prirodi i druženju s bližnjima. Za Jakoba su najvažniji sreća i zdrav način života te njegov odnos s obitelji, prijateljima i samim sobom. Raduje se svakom trenutku koji mu pruža priliku da vidi, čuje, osjeti i uživa u svijetu oko sebe.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!


„Osjećam se posebno i privilegirano te jako entuzijastično i sretno što sam upao u Survivor. Svaki put kad pomislim na to srce mi počne lupati. Očekujem nezaboravno iskustvo, puno adrenalinskih situacija, uspona i padova, teških trenutaka, napornih poligona, također očekujem bar jednog prijatelja za cijeli život, a možda i ljubav“. Više o Jakobu pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Foto i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.