U Samobor stižu sjajne glazbenice, a ulaz na koncert je besplatan

0
1460

Tri priče i tri vrhunske glazbenice – najkraći je mogući opus koncerta koji će naše poznate pjevačice i autorice – Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan u srijedu, 8.6. u 20:00 sati održati na Trgu Matice hrvatske u Samoboru!

Najnoviji je to koncertni projekt nastao u njihovoj zajedničkoj radionici, posljednje među brojnim poglavljima njihove dugogodišnje suradnje, u kojoj su ostvarile niz projekata, a osvojile i brojne nagrade. Ovaj najnoviji, na veliko zadovoljstvo brojne publike, premijerno su predstavile 2020. u čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Koncert se održava u svjetlu najnovijeg velikog uspjeha Jelene Radan s koncertom Fado&Voyage uz Zagrebačku filharmoniju u dvorani Lisinski, te netom objavljenog novog albuma Pričaj mi i upravo lansiranog hit-singla Sve male opsjene Meritas u režiji Mare Milin.

Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo – o sreći, tuzi i ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere: Meritasica u velikim uspješnicama Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, potom Jelene Radan u njezinim hitovima Voljet ću te sutra, Sjeti me se ljube, te naposljetku i kroz njihovu zajedničku priču, kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche Mode…

Program je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora 2 provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert se održava u sklopu Festivala ljubavne poezije – 33. Vrazove Ljubice. U slučaju lošeg vremena, koncert se odgađa na novi termin, koji će biti objavljen naknadno.

Ulaz na koncert je slobodan – stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!

Tri dame sjajnih vokala i tri glazbene priče koje ćete još dugo pamtiti – ljetna glazbena poslastica koju ne smijete propustiti!

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime