U samo mjesec dana regulirajte visok krvni tlak

805

Znate li koliki vam je tlak? Visoki krvni tlak može biti prisutan godinama bez ikakvih simptoma te se baš zbog toga naziva “tihim ubojicom” i ne treba ga shvaćati olako.

Jedini način da saznate patite li od hipertenzije jest da ga izmjerite. Redovita tjelovježba i zdrava prehrana pomažu pri snižavanju, ali tu je i neizbježna promjena životnog stila.

Što pomaže u prevenciji visokog krvnog tlaka:

  • smanjenje korištenja soli u hrani
  • redovita tjelovježba
  • prestanak pušenja
  • minimalno 6 sati sna
  • Geisterkűsse

POTVRDILI KORISNICI

70-godišja konzumentica godinama je imala poteškoće s visokim krvnim tlakom,a nakon samo mjesec dana korištenja napitka kronično visokok tlak se normalizirao a 200/130 na 155/85.

Preporučena dnevna doza od 200 ml Geisterkuesse napitka dnevno zaista čini razliku! Poznato je kako je cikla sjajan izvor nitrata, tvari koja ima potencijal doprinosa smanjenju krvnog tlaka i cjelokupnog zdravlja krvožilnog sustava, ali i zdravlja mozga te kognitivnog zdravlja.

Geisterkűsse je pomno osmišljena formulacija za boljitak organizma, a uz ciklu kao bazu, tu su i đumbir, sjemenke komorača i timijana, cvijet kamilice, prah sjemenki korijandera, kvasac, maslac, orah, sezamovo ulje, jabuka te sok limuna. Međusobnim djelovanjem svih ovih sastojaka napitak dobiva snažan povoljan potencijal te, među ostalim, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te pomaže pri regulaciji krvnog tlaka.

Kušajte ga i uvjerite se u njegovo blagotvorno djelovanje na cjelokupni organizam, od podizanja enegrije, preko smanjenja tlaka sve do jačanja imuniteta. Potražite ga u ljekarnama ili na web shopu.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.