U “Kumove” stiže dvoje novih glumaca! Evo tko su oni

641


‘Kumovima’ se u epizodnim ulogama pridružuju Lujo Kunčević i Erna Rudnički!

Najgledanija domaća dramska serija ‘Kumovi’ od ponedjeljka do petka osvaja srca gledatelja novim nastavcima, a među omiljenim likovima pojavit će se i neka nova lica. Dok će Milica po zadatku organizirati Festival autohtonih proizvoda – FAP i uvjeriti mještane da se svatko prijavi s nečim autohtonim i autentičnim, načelnik će joj povjeriti još jedan zadatak – da dočeka guslara koji će svirati na festivalu. Kad ugleda guslara Grega dogodit će se obostrana ljubav na prvi pogled. No, taman kad pomisli da joj se sve posložilo, stvari će krenuti po zlu. U ulozi guslara Grega kroz nekoliko epizoda gledatelji će imati priliku gledati glumca Luju Kunčevića, koji je otkrio što se od njegove uloge može očekivati.

Sve o seriji Kumovi pratite na OVOM LINKU.

„Prva režijska uputa koju sam dobio bila je – Antonio Banderas s guslama“, opisao je kroz smijeh pa dodao: „Pa sam to tako probao i odigrati. Ono što mi je bilo iznimno drago je što mi je partnerica bila Petra Kraljev, kao i u prvoj seriji ‘Zlatni Dvori’ davne 2016., a njezin lik, Milica, zaljubi se u guslara.“

Sve o seriji Kumovi pratite na OVOM LINKU.

S druge strane, Luce i Janko pokušavaju održavati ljubav na daljinu. Zbog razvoja turizma Anđela iznajmljuje turistima Lucin stan, pa ona odlučuje posjetiti Janka u Zagreb. No, Jankova ekipa s posla ne sviđa joj se naročito. Poseban susret imat će s Brigitom, koju u toj epizodi utjelovljuje glumica Erna Rudnički.

„Samo ću reći da je Brigita uspješna estetska kirurginja, predstavnica zagrebačkog visokog društva, tip osobe s kojom se i ne bih baš družila… u njenom društvu i nije lako biti. U svakom slučaju jedan osebujan lik, bilo ju je zabavno igrati“, istaknula je Erna.

Sve o seriji Kumovi pratite na OVOM LINKU.

Serija ‘Kumovi’ okuplja sjajne glumce, a Lujo otkriva kako je bilo raditi s njima na seriji. „To je kao da me pitate koga bih izdvojio iz filma ‘Kum’. Nemoguće za odgovoriti. Svi vrhunski glumci, svi sjajni ljudi privatno. Ono što me najviše razveselilo bila je ponovna suradnja s Petrom Kraljev, kao da smo zaokružili priču iz 2016.“, zaključuje glumac.

Sve o seriji Kumovi pratite na OVOM LINKU.

Seriju ‘Kumovi’ pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

FOTO: Nova TV

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.