Turska serija koju ne želite propustiti! Evo gdje je možete gledati

18233

Bogati nasljednik i zaposlenica u njegovoj tvornici upali u ‘Ljubavnu zamku’! Romantična turska serija oduševljava gledatelje streaming platforme Voyo

Zabavna turska serija ‘Ljubavna zamka’ osvojila je gledatelje diljem svijeta, a veliku popularnost bilježi i među gledateljima streaming platforme Voyo. Hit iz turske tvornice snova priča priču u Keremu i Ayse. Mladić je bogati nasljednik obitelji Yigiter, čiji hedonistički način života uznemirava njegovog oca, a ona je radnica u njihovoj tekstilnoj tvornici. Ayse pokušava pobjeći od braće koja ju kontroliraju.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Keremov nepredvidljivi životni stil i njezina borba za neovisnost susreću se i tvore kompleksnu mrežu odnosa. Serija ističe izazove koje pred glavne likove stavljaju njihove obitelji, ali i društvena očekivanja te daje uvid u njihove emocionalne borbe dok pokušavaju pronaći svoj put u svijetu ograničenja i predrasuda.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Ova lepršava romantična komedija u glavnim ulogama donosi talentirana mlada imena turske produkcije – glumca Çağlara Ertuğrula i glumicu Burcu Özberk. Oboje su za seriju ‘Ljubavna zamka’ nagrađeni nagradom Zlatni leptir – za najbolje glavne uloge u romantičnoj komediji. Çağlar Ertuğrul smatra se jednim od najboljih turskih glumaca novije generacije, a uspjehom ne zaostaje ni talentirana Burcu. Osim glavnih glumaca, i sama serija dobila je nagradu Zlatni leptir u kategoriji najbolje romantične komedije.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Nagrađivana serija hvaljena je zbog zabavne radnje, ali i vrhunske glumačke kemije između glavnih glumaca, zbog čega je stekla poklonike diljem svijeta. Režiju potpisuje poznati turski redatelj Serdar Gozelekli, a glazbu talentirana Asli Demirer. Zbog zanimljive i zabavne radnje te karizmatičnih glavnih glumaca ova serija među obožavanim je hitovima turske produkcije.

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Ne propustite ‘Ljubavnu zamku’ na streaming platformi Voyo!

FOTO: RTL

Sve o turskim serijama čitajte NA OVOM LINKU.

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.