Pjevačica i poduzetnica ostavljena pred oltarom!

1509


Kada govorimo o vjenčanju kao kruni ljubavi, za sve zaljubljene to je vjerojatno i najsretniji dan u godini. No, možete li zamisliti bol i gorčinu trenutka kada shvatite da ste pred oltarom- sami?

Upravo se to dogodilo Teni Vodopiji, na sreću samo u videospotu. Njezina nova pjesma “Hajde, reci mi sad” s kojom se Tena predstavila na ovogodišnjem Festivalu šibenske šansone, govori o boli prekida, nedostatku ljubavi između dvoje ljudi.

“Nakon što sam u prošloj pjesmi, #Taj, pokazala kako je to napokon pronaći sretnu ljubav, ovom jesenskom baladom sam željela svojoj publici donijeti i viziju druge strane medalje. Iako se meni osobno takvo što nije dogodilo, ne znači da nisam i sama bivala povrijeđena, slomljena.


No, kako sam i pokazala u spotu, mene kroz život vodi ona izreka: “No matter how you feel: get up, dress up, show up and never give up.”

Život je ono što mu dopustimo da bude.

Osim predivnih kadrova kod crkve Sv. Jurja u Bribiru, prekrasni kadrovi spota kojeg potpisuje odličan Matija Škalić, snimljeni su u legendarnom, tek renoviranom hotelu Miramare u Crikvenici, nekad omiljenom ljetovalištu poznatih svijetskih glumica i političara. No, kako smo kod Tene već i navikli, nije sve tako jednostavno pa je ovog puta izvodila vratolomije u lovu na dobre kadrove- u vjenčanici, omotana olovom, nekoliko metara pod morem, gdje ju je snimala Ivana Nobilo.

Spot je definitivno sve, samo ne običan, uvjerite se sami.

Za styling i haljine zaslužna je dizajnerska kuća Royal Bride uz salon šešira Cahun, a makeup potpisuje Lidija Palić. 

Glazba: Željen Klašterka

Tekst: Sanja Mudrinić i Irena Krklec

Aranžman, mix i Mastering: Zvonimir Dusper- Dus

FOTO: PR

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.