Tako fora, tako dobro, tako fino… Od sada sve iz Like, uz nekoliko klikova, stiže na vašu adresu

847


Ovaj tjedan s radom je počeo novi turistički webshop koji sa svojih gotovo 300 proizvoda krije prave poklon-bisere kojima možete obradovati sebe ili svoje bližnje.

Tako unutar nekoliko kategorija možete pronaći unikatne rukotvorine kreativaca iz Gacke doline, ukusne sireve domaćeg proizvođača s Velebita, moderne odjevne predmete za zimsko i ljetno doba s velikim brojem poruka, šaljivih dosjetki i motiva, atraktivne postere raznih dimenzija s prekrasnim motivima iz cijele Hrvatske, oslikane šalice i mnoštvo drugih proizvoda. Kategorije unutar koji se nalaze proizvodi su: Odjeća, Suveniri, Turistički posteri, Magazini, Hrana i piće te Parfem i kozmetika, a tako ih možete i pretraživati. Webshop će se ažurirati novim proizvodima na tjednoj razini, a već sada su zimski artikli na popustu te se kroz partnerske suradnje priprema novi dio asortimana iz Istre, Dalmacije i Slavonije. 

„Cilj nam je bio prilagoditi se novim vremenima jer je kretanje ograničeno, a turistička kupnja sve kompleksnija. Webshop je područje koje u posljednjih godinu dana bilježi veliki porast prometa upravo zbog svoje jednostavnosti i neophodnosti, te smo iz tog razloga odlučili napraviti ovaj potez te ispuniti webshop sa što više proizvoda. Proizvode smo organizirali, popunili, i prve narudžbe već su došle. Ciljamo na međunarodno tržište, a prve kampanje u srednjoj Europi kreću nam sljedeći tjedan.“ – kaže Ante Fumić, vlasnik Prilika Grupe. 


Svi proizvodi promoviraju Hrvatsku u pozitivnom kontekstu, i namijenjeni su prvenstveno turistima koji možda ove godine neće moći doći u Hrvatsku zbog epidemioloških mjera. Na ovaj način dio Hrvatske doći će na njihovu adresu, gdje god se ona nalazila. 

Asortiman će se permanentno proširivati kako bi korisnicima ponudio što širu paletu proizvoda u raznolikim kategorijama, a pozivaju se i svi proizvođači koji smatraju da bi se njihovi proizvodi dobro uklopili u ovaj webshop, da se jave kako bi ostvarili suradnju.

Webshop je pokrenut od strane mladog kreativnog tima Prilika Grupe, marketinške tvrtke koja iza sebe ima već nekoliko uspješnih tematsko kreativnih projekata. Webshop je dio magazina The Plitvice Times, a ako krenete u pregled brojnih raznolikih artikala vidjet ćete da ovdje sigurno možete pronaći nešto po svom ukusu. 

Za webshop KLIKNI OVDJE.

FOTO: Promo

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.