Suze u Survivoru! Nekima je sve ovo previše!

1392

Nancy je sve ovo previše! ”Njemu je sada teže nego meni!”

„On je osoba koja me podržava u svemu.”

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Prvi dani na udaljenoj lokaciji u teškim uvjetima, izgubljena igra na teškom poligonu i prisjećanje na partnera bez kojeg mora provoditi dane u Survivoru – sve se to nagomilalo za Nancy koja će se osamiti i zaplakati. „Imam ljubav života. Živim svoju ljubav sad. On je osoba koja me podržava u svemu. Teže je njemu nego meni, to je još gore“, reći će Nancy kroz suze dok će pričati o svom partneru s kojim je u vezi već tri godine. Prisjetit će se i svoje obitelji s kojom, kaže, nije pretjerano bliska, a voljela bi da jest. Otkrit će da nije toliko povezana sa svojim roditeljima. „Sve me to nekako obilježilo“, reći će te otkriti da joj nije neugodno pokazati emocije i da smatra da osoba koja ih pokazuje u sebi ima snagu.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Zbog gubitka na zahtjevnom poligonu za plemenski imunitet, natjecatelji iz plavog plemena morat će u borbu za osobni imunitet, a potom i na plemensko vijeće. Ondje ćemo čuti zanimljive komentare crvenog plemena na članove plavog, a Matea će doživjeti i golemo iznenađenje kad čuje što Ognjen uistinu misli o njoj.

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Tko će osim novih članova još biti pošteđen na plemenskom vijeću zbog ogrlice osobnog imuniteta, a tko će ići u napetu i neizvjesnu borbu u duelu s Varjom, doznat ćemo već večeras.

FOTO i tekst: Nova TV

Sve o Survivoru ČITAJTE NA OVOM LINKU!

Sve naše priče s portala čitajte na Samo dobre priče.

Čitajte i naše portale MOJE VIJESTI te NOVI PORTAL.

PR agenciju Redakcija pratite i na Facebooku te Instagramu.